Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > Brasserie Du Bocq Deugniet

Beoordeeld met een:

9,6

Aangeboden door: Brasserie Du Bocq

Brasserie Du Bocq Deugniet

Deugniet is een bijzondere blonde Tripel gebrouwen van diverse natuurlijke ingrediënten. Een perfecte combinatie van fruitigheid, zoetigheid en een elegant bittertje.

 15,54 62,16

Wenskaart toevoegen?

Let op: Kies je ervoor om een wenskaart toe te voegen, dan kun je op de afrekenpagina bij 'Bestelnotities' je persoonlijke tekst toevoegen voor op de wenskaart! De wenskaart hoeft één keer te worden toegevoegd voor de gehele bestelling.

EK Zweetband Memphis toevoegen?

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst
SKU 8bf46b3d50af Categories ,

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

Deugniet

Deugniet is een blonde Tripel dat wordt gebrouwen met natuurlijke ingrediënten. Brasserie Du Bocq heeft ervoor gekozen om het bier langzaam te laten rijpen in de kelders van de brouwerij. Deze goudgele Tripel heeft heerlijke fruitige toetsen van mandarijn, peer en citrus. Daarnaast is ook een hint van limoen en acacia te herkennen. Bovenop deze tripel ontstaat een mooie stevige witte schuimkraag. Met een alcoholpercentage van 7,5% is dit bier niet bijzonder zwaar. De afdronk is lekker zoet met een licht elegant bittertje. Wij adviseren om Deugniet te drinken op een temperatuur van ongeveer 8 graden Celsius. Ideaal voor de fijnproever!

Brasserie Du Bocq

Brasserie Du Bocq is een familiebrouwerij uit het plaatsje Purnode in Belgie. De brouwerij is vooral bekend van de bieren Blanche de Namur, Gauloise en Saison 1858. Met een omzet van ongeveer 12,5 miljoen euro is de brouwerij één van de grootste onafhankelijke Waalse brouwerijen. Voor de Franssprekende Belgen heeft de brouwerij Deugniet onder een andere naam uitgebracht: Triple Moine. De bieren zijn echter precies hetzelfde. Inmiddels is de brouwerij overgedragen aan de familie Keersemaekers. Deze familie maakte al ruim 30 jaar gebruik van de brouwinstallaties van Brasserie Du Bocq. Op aanvraag kun je contact opnemen met de brouwerij voor een leuke rondleiding en bierproeverij. Leuk voor een biertrip wanneer je in België bent!

Ingrediënten Deugniet

Brasserie Du Bocq is officieel opgericht in 1858. Net als veel andere boerderijen besloot Martin Belot om tijdens de winterperiode bier te gaan brouwen. De ontdekking van een unieke grondwaterlaag van hoge kwaliteit droeg hieraan bij. Er wordt enkel met natuurlijke producten gebrouwen en Deugniet wordt gerijpt in de kelders van de brouwerij. Onderstaande ingrediënten zijn toegevoegd in het brouwproces van deze Tripel:
  • Natuurlijk grondwater
  • Diverse mouten
  • Verschillende hoppen
  • Suiker
  • Gist
  • Andere smaaktoevoegingen

Foodpairing tips

Tegenwoordig is het helemaal HOT om bier te combineren met de juiste gerechten. Ook zie je dat bier veel vaker wordt gebruikt bij de bereiding van een gerecht. Dit bier is bijvoorbeeld een waar genot tijdens de kerstdagen. Om jou tegemoet te komen zijn wij op onderzoek gegaan. Door Deugniet te combineren met onderstaande gerechten gaat het bier nog veel beter smaken:
  • Gekruide vleesgerechten
  • Winters stoofpotje

Extra informatie

Extra informatie

Brouwerij

Brasserie Du Bocq

Biersoorten

Kleur

Land

Bierverpakking

Gisting

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “Brasserie Du Bocq Deugniet” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.