Bierpakket online bestellen?

Wij hebben een ruim aantal unieke bierpakketten met zorg voor je samengesteld. De samenstelling van een bierpakket bestaat uit een verzameling van mooie speciaalbieren van verschillende bierbrouwerijen. Natuurlijk hebben wij ook rekening gehouden met de verschillende bierstijlen, seizoensbieren en biersmaken. Zo vind je snel en eenvoudig het bierpakket waar jij naar op zoek bent, of het nu de bierstijl bevat waar jij blij van wordt of dat bier beoordelen een echte ontdekkingsreis wordt!!

Verkrijgbaar bij Bierfamilie.nl

Onze hardlopende bierpakketten

Met zorg samengesteld

Alle bierpakketten zijn samengesteld door erkende biersommeliers, waardoor het proeven van de bieren een ware beleving wordt.

Altijd iets extra’s

Bij ons bestaat een bierpakket niet alleen uit bieren, maar we laten jou graag kennis maken met de bieren door extra informatie mee te geven!

Stevige verpakking

Wij versturen alle bierpakketten in stevige dozen met optimale bescherming, zodat jouw bierpakket altijd veilig aankomt.

Verkrijgbaar bij Bierfamilie.nl

Bierpakketten per biersoort

Verkrijgbaar bij Bierfamilie.nl

Bierpakketten van onze brouwers

Scheldebrouwerij Bierpakket

Scheldebrouwerij Bierpakket

 21,95
Affligem Bierpakket + bokaal

Affligem Bierpakket

 29,50
Aanbieding
SixBag Scheldebrouwerij

Sixbag Scheldebrouwerij (6 Bieren + 1 Glas)

 22,95  19,95
Toucan Bierpakket

Toucan Bierpakket (12 Toucan bieren)

 29,95
Verkrijgbaar bij Bierfamilie.nl

Zelfsamengestelde Bierpakketten

Seizoenspakket Zomer Bierpakket

Zomer Bierpakket (12 Bieren)

 26,95
De Dood of de Gladiolen

Mannen Bierpakket (12 Bieren)

 26,95
Lady's First Bierpakket

Vrouwen Bierpakket (12 Bieren)

 26,95
Try-out Bierpakket

Proeverij Bierpakket (12 Bieren)

 27,95

Wat kun je verwachten van het Bierpakket?

Kies je voor een bierpakket bij Bierfamilie.nl, dan stopt het niet op het moment dat jij het bierpakket hebt besteld, maar wij gaan veel verder! Wij vinden het belangrijk om onze bierfamilieleden te blijven inspireren met leuke anekdotes en inspirerende verhalen. In het bierpakket kun je dan ook uitgebreide specificaties, anekdotes en een persoonlijk bericht verwachten. Zo kun je de ontdekkingsreis door de wereld van speciaalbieren blijven voortzetten!

Speciaalbier pakket kopen bij Bierfamilie.nl

Bij Bierfamilie.nl hebben we een ruime keuze aan bierpakketten op voorraad, waarvan de speciaalbieren zijn opgeslagen in het donker en op de juiste temperatuur! De prijzen van de speciaalbier pakketten zijn voor ieder budget en wanneer je boven de € 50,- besteld, dan zijn de verzendkosten gratis!

Bierpakket cadeau geven?

Wil je het pakket als bier cadeau weggeven, kies er dan voor om een persoonlijke boodschap achter te laten voor de ontvanger. Verras jezelf, een vriend/vriendin, familielid of collega met één van onze speciaalbierpakketten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

NIX18 Logo