MENU

ZOEKEN

WINKELWAGEN

Bierpakket Bokbier

 35,00

Ontdek de wereld van de herfstbock-bieren met 8 verschillende bokbieren in één pakket! Verzeker jezelf van een bokbier pakket deze herfst. De inhoud van het bierpakket bokbier bestaat uit:

  • Bokbieren (afwisselende bieren)
  • Bierviltjes
  • Bierfamilie bieropener
  • Tasting formulier
  • Uniek bierglas (optioneel)

* let op: de bokbieren wijken af van de foto

Grote bestelling plaatsen?

Wil je een grote bestelling plaatsen vanaf 10 bierpakketten, bijvoorbeeld voor relaties, personeel of de feestdagen? Ook daarin kunnen wij natuurlijk helpen!

Stuur hier een formulier in met al je wensen en wij sturen je zo snel mogelijk een passende offerte toe.

Bierpakket Bokbier

Bokbier Pakket

Het Bokbier Pakket is samengesteld uit 8 verschillende bokbieren van 8 verschillende brouwerijen. Waan je in de wereld van de herfstbocken en geniet van de moutige- en karamelachtige smaken. Kortom, een ware bokbier ervaring! Ontdek deze prachtige bokbieren, laat je verassen door leuke extra’s, waardoor je zorgeloos de herfst door komt!

Wat zijn bockbieren?

Lees hier het volledige verhaal over de bockbieren.

Populariteit & teleurstelling

De reden is simpel. Bockbieren worden alsmaar populairder. De afgelopen 3 jaren hebben wij telkens weer mensen teleur moeten stellen. Dit jaar willen wij het anders doen, maar om dat te kunnen realiseren moeten we er vroeg bij zijn.

Beperkte oplage bokbieren

Bockbieren worden namelijk maar in een beperkte oplage gebrouwen, dus het ‘wie het eerste komt, wie het eerste maalt’ principe gaat hier op. Omdat wij dit jaar NIEMAND teleur willen stellen, bieden wij al onze trouwe klanten de mogelijkheid om nu alvast 1 of meerdere bokbier pakketten te pre- orderen. Op deze manier kunnen wij alles ruim op tijd reserveren bij de brouwerijen, zodat jullie deze herfst allemaal lekker kunnen genieten van heerlijke bockbieren!

Pre-order op tijd met korting

De inhoud van de bokbier pakketten blijft een surprise totdat deze geleverd zullen worden, maar wij kunnen je één ding beloven, het worden – net als altijd – ware smaakmakers!
Mocht je nog twijfelen, wij zijn de beroerdste niet hoor. Gebruik onderstaande kortingscode en ontvang direct 10% korting op jouw pre-order!


BOKBIER2022!

* let op: de bokbieren wijken dus af van de foto!

cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms