Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > Bierpakket I.P.A.

Beoordeeld met een:

9,6

Bierpakket I.P.A.

I.P.A. bieren hebben enorm aan populariteit gewonnen de afgelopen jaren. In het I.P.A. Bierpakket hebben wij verschillende biersoorten voor je geselecteerd. De inhoud van het bierpakket blond bestaat uit:

  • I.P.A. bieren (afwisselende bieren)
  • Bierviltjes
  • Bierfamilie bieropener
  • Uniek bierglas (optioneel)

 34,95

Wenskaart toevoegen?

Let op: Kies je ervoor om een wenskaart toe te voegen, dan kun je op de afrekenpagina bij 'Bestelnotities' je persoonlijke tekst toevoegen voor op de wenskaart! De wenskaart hoeft één keer te worden toegevoegd voor de gehele bestelling.

EK Zweetband Memphis toevoegen?

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst
SKU 6097608724708 Categories ,

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

I.P.A. (voluit India Pale Ale) bieren hebben een rijke geschiedenis. In de 17e eeuw was India een kolonie van Engeland, dus er vond veel transport via schepen plaats van Engeland naar India. De bemanning van de schepen verlangde steeds naar hun eigen bier, dus besloten zij het eigen bier in vaten met extra hop mee te nemen. Wil je het volledige verhaal lezen, lees dan snel het blogbericht De Wereldreis van de I.P.A. In het I.P.A. Bierpakket hebben wij verschillende biersoorten voor je geselecteerd. Door de grote diversiteit aan I.P.A. bieren hebben wij ervoor gekozen om 8 verschillen bieren van maar liefst 8 verschillende brouwerijen in dit bierpakket aan te bieden, zodat je optimaal kennis kunt maken met deze bierstijl.

I.P.A. bieren

Misschien heb je het al gelezen in het blogbericht waarnaar we hierboven verwijzen, maar I.P.A. bieren kenmerken zich door een grote hoeveelheid hop dat aan het speciaalbier is toegevoegd. De voornaamste reden om hop toe te voegen, was om ervoor te zorgen dat het speciaalbier langer houdbaar was. Niet alleen werd het  bier langer houdbaar, maar door de toevoeging van hop werd krijgt het speciaalbier ook een extra bitterheid. Deze bierstijl onderscheid zich echt van andere bierstijlen, waardoor het voor velen ook de meest favoriete bierstijl is.

Bierglas

Wij weten dat er onder echte bierliefhebbers veel mensen glaswerk verzamelen. Het is dan ook heel gaaf als je een speciaalbier uit kunt schenken in het bijpassende glas! Om die reden hebben wij besloten om aan ieder bierpakket van 8 bieren een glas toe te voegen. Het glas pas uitstekend bij het bierpakket, aangezien wij een glas toevoegen van 1 van de brouwerijen!

Extra’s

Naast 8 speciaalbieren van jouw favoriete bierstijl en een bijpassend bierglas voegen wij aan ieder pakket extra producten toe, waardoor ieder bierpakket een feestje wordt om te ontvangen. Aan ieder pakket dat ons magazijn verlaat voegen wij een Bierfamilie Bieropener en diverse bierviltjes toe!

Extra informatie

Extra informatie

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “Bierpakket I.P.A.” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.