Search
Close this search box.
Home > Winkel > Bierpakket Dubbel

Beoordeeld met een:

9,6

Bierpakket Dubbel

Dubbel bieren hebben enorm aan populariteit gewonnen de afgelopen jaren. In het Dubbel Bierpakket hebben wij verschillende biersoorten voor je geselecteerd. De inhoud van het bierpakket dubbel bestaat uit:

  • Dubbel bieren (afwisselende bieren)
  • Bierviltjes
  • Bierfamilie bieropener
  • Uniek bierglas (optioneel)

 33,95

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst
SKU 6097608156103 Categorieën ,

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

De bierstijl dubbel is afkomstig van onze zuiderburen, het bier kent namelijk haar oorsprong in België. In de middeleeuwen werd in de Belgische kloosters al bier gebrouwen, waaronder ook bieren met de bierstijl dubbel. In het Dubbel Bierpakket hebben wij verschillende biersoorten voor je geselecteerd. Door de grote diversiteit aan dubbel bieren hebben wij ervoor gekozen om 8 verschillen bieren van maar liefst 8 verschillende brouwerijen in dit bierpakket aan te bieden, zodat je optimaal kennis kunt maken met deze bierstijl.

Dubbel bieren

Dubbel bier is te herkennen aan een wat donkere kleur. De kleur ontstaat gedurende het brouwproces doordat er meer mout aan het brouwsel wordt toegevoegd. Dubbel bier heeft een donkere kleur, maar heeft ook een zoete smaak. De zoete smaak wordt gevormd door het mout dat zich gedurende het brouwproces omzet in suiker.

Bierglas

Wij weten dat er onder echte bierliefhebbers veel mensen glaswerk verzamelen. Het is dan ook heel gaaf als je een speciaalbier uit kunt schenken in het bijpassende glas! Om die reden hebben wij besloten om aan ieder bierpakket van 8 bieren een glas toe te voegen. Het glas pas uitstekend bij het bierpakket, aangezien wij een glas toevoegen van 1 van de brouwerijen!

Extra’s

Naast 8 speciaalbieren van jouw favoriete bierstijl en een bijpassend bierglas voegen wij aan ieder pakket extra producten toe, waardoor ieder bierpakket een feestje wordt om te ontvangen. Aan ieder pakket dat ons magazijn verlaat voegen wij een Bierfamilie Bieropener en diverse bierviltjes toe!

Extra informatie

Extra informatie

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “Bierpakket Dubbel” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.