Over Bierfamilie.nl

Bierfamilie.nl is een online webwinkel met een uniek assortiment aan speciaalbieren, van lokale tot internationale bierbrouwerijen. Ons doel is om jou bekend te maken met het groeiende aanbod van speciaalbieren.

Op Bierfamilie.nl vind je de unieke verhalen achter de bieren en de bierbrouweijen. En proberen wij zoveel mogelijk beoordelingen van zowel bierliefhebbers als bierkenners te tonen. Speciaal voor jou hebben wij unieke bierpakketten en bier cadeau’s zelf samengesteld, waardoor je met allerlei verschillende bierstijlen of seizoensbieren kennis kunt maken.

Bier bestellen en thuis laten bezorgen gaat snel en eenvoudig bij Bierfamilie.nl Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur dan worden jouw bieren uiterlijk 2 werkdagen later bezorgd waar jij wilt. De verzendkosten zijn 6,95 en vanaf € 50,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Uiteraard luisteren wij ook graag naar jou. Kom je jouw favoriete speciaalbier niet tegen op onze webshop, dan kun je het ons laten weten via info@bierfamilie.nl en misschien kun je deze binnenkort bij ons bestellen!

Ons Team

Maak kennis met de gezichten achter Bierfamilie.nl
Mark Kokkelkoren

Mark Kokkelkoren

Mede-eigenaar, Marketing Manager
Lars Kokkelkoren

Lars Kokkelkoren

Mede-eigenaar, Administratie Manager
Marco Kamlag

Marco Kamlag

Mede-eigenaar, Content Manager
Evelien Vieveen

Evelien Vieveen

Blogger, Biersommelier in opleiding