Klantenservice

Klantenservice

Bestellen

Bij Bierfamilie.nl is het mogelijk om je favoriete speciaalbieren te bestellen en uiteraard willen we dat jou zo eenvoudig mogelijk maken. Heb je alsnog moeite met bestellen, neem dan contact met ons op en we helpen je verder!

Bestelling plaatsen
Bestelling wijzigen
Zakelijke bestelling plaatsen
Veilig winkelen

Betalen

Bij Bierfamilie.nl proberen we iedereen een mogelijkheid te geven om zijn of haar favoriete betaalmogelijkheid te gebruiken. Staat jouw favoriete betaalmogelijkheid er niet tussen, dan horen wij het graag!

Betaalmogelijkheden
Betaling mislukt
Kortingscode gebruiken
Facturen

Bezorgen en verzenden

Bij Bierfamilie.nl geven we jou de mogelijkheid om te kiezen waar en wanneer jij jouw bestelling wilt ontvangen. Of de nou bij jouw thuis is, op je werk of bij een PostNL afhaalpunt. Ideaal toch?!

Afhaalopties
Bezorgopties
Pakket niet ontvangen
Status van jouw bestelling

Verzending & Verzendkosten

Bij Bierfamilie.nl verzenden wij de bestellingen altijd via PostNL, zowel naar België als naar Nederland. Daarmee zijn wij er zeker van dat jouw bestelling veilig wordt verzonden en in 99% van de gevallen op tijd wordt bezorgd.

Verzending
Verzendkosten

Retourneren

Auw, is er een flesje gesneuveld of hebben wij per ongeluk het verkeerde speciaalbier verzonden? Uiteraard kan dat gebeuren, maar ook daarvoor zoeken wij altijd naar een passende oplossing. En uiteraard heb jij standaard 14 dagen bedenktijd!

Retourneren en Service
Wettelijke garantie

Mijn Bierfamilie.nl

Bij Bierfamilie.nl kun je eenvoudig een account aanmaken en dat biedt vele voordelen. Zo kun je eenvoudig jouw bestelgeschiedenis terugkijken, jouw verlanglijst met favoriete bieren bijhouden en de status van je bestelling volgen!

Account aanmaken
Verlanglijst bekijken
Inschrijven nieuwsbrief
Status van jouw bestelling

Inloggen

Lukt het je niet om in te loggen? Ben je jouw wachtwoord vergeten (te veel speciaalbier gedronken?)? Of wil je uitloggen in verband met beveiliging, dan helpen we je natuurlijk graag!

Hulp bij het inloggen
Wachtwoord vergeten
Privacy & Beveiliging

Neem contact met ons op

Datum

Onze contactgegevens

Bierfamilie.nl
Heemstederweg 56
1902 RP Castricum
Nederland
www.bierfamilie.nl
[email protected]

Winkelwagen
Scroll naar top