Filter op prijs

Bierabonnement bestellen

Verwen jezelf of een ander met een heerlijk bierabonnement. Bij ieder bierabonnement geven we jou leuke extra’s, verhalen en anekdotes, zo blijft het bierpakket altijd een verrassing! Ook bieden wij de keuze voor maandelijkse, maar uiteraard ook jaarlijkse betaling, zo vind je altijd het bierpakket dat bij je past!

Bierabonnement

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Bierabonnement voor de bierliefhebber

Ben jij een echte bierliefhebber en altijd op zoek naar nieuwe speciaalbieren? Bij Bierfamilie.nl kun je genieten van een maandelijks bierabonnement en hoef je niet meer na te denken welke speciaalbieren je dit keer weer uit de schappen moet halen. Wij regelen namelijk alles!

Wij horen je denken, alweer een abonnement! Netflix, Videoland, Shopify, Hello Fresh, Marley Spoon..van al deze diensten / services heb je vast al een abonnement..Maar zeg eens eerlijk, nooit meer hoeven nadenken en wel de service die jij hoort te krijgen, lekker toch?! Met een bierabonnement van Bierfamilie.nl is dat niet anders! Wij hebben namelijk de bierabonnementen voor echte bierliefhebbers samengesteld en bieden ook nog eens uitstekende service!

Soorten bierabonnementen

Onze bierabonnementen zijn er in verschillende soorten, zo kun je zelf kiezen of jij je abonnement maandelijks, tweemaandelijks of per kwartaal wilt ontvangen. Vind je 12 bieren te veel, dan hebben wij ook de optie om 6 speciaalbieren te ontvangen, zo vind je bij Bierfamilie.nl altijd het bierabonnement dat bij jouw past!

Waarom een bierabonnement?

Een bierabonnement bij Bierfamilie.nl is niet zomaar een bierabonnement. Zo leer je niet alleen verschillende speciaalbieren kennen, maar je profiteert van vele extra’s! Wij zetten alle redenen voor je op een rijtje:

  • Ontdek bieren die je (nog) niet kent; Ondanks dat we natuurlijk niet weten welke bieren jij al hebt geproefd, is de kans groot dat jij bieren leert ontdekken die je nog nooit hebt geproefd!
  • Maandelijks opzegbaar; Heb je even genoeg bier gezien (wij verwachten van niet), dan kun je jouw bierabonnement altijd maandelijks stopzetten of opzeggen.
  • Bieren die je nooit zou kiezen; Net als velen heb jij vast een favoriete bierstijl en hou je daar vaak aan vast. Bij Bierfamilie.nl sturen wij je graag op een bier ontdekkingsreis en laten we je kennis maken met bierstijlen die je misschien zelf wel nooit zou kiezen!
  • Profiteer van veel extra’s; Je bier proeven is 1, maar natuurlijk wil je de bieren ook beoordelen en echt leren kennen! Bij ieder bierpakket ontvang je daarom beer tasting formulieren (proefformulieren), de verhalen achter de bieren en nog meer.

Bierabonnement bestellen

Twijfel je nog over het bestellen van een bierabonnement? Start jouw bierabonnement dan met 30% korting op jouw eerste bierpakket! Bestel jouw bierabonnement snel met de kortingscode: bierabonnement30

Winkelwagen

Filter op prijs

Product categories

Scroll naar top