Bierabonnement bestellen?

Maak kennis met heerlijke speciaalbieren met het bierabonnement van Bierfamilie.nl. Met ons bierabonnement wordt speciaalbier proeven en beoordelen een ware belevenis!

Bestel direct jouw bierabonnement en ontvang 30% korting op je eerste bierpakket! Kortingscode: Bierabonnement30

Bierabonnement

Bierabonnement (6 bieren)

Vanaf:  17,50 per 3 maanden
Bierabonnement

Bierabonnement (12 bieren)

Vanaf:  32,50 per 3 maanden
Bierabonnement

Bierabonnement (2×6 bieren)

Vanaf:  30,50 per 3 maanden

Waarom een bierabonnement van Bierfamilie.nl?

Zeg nu zelf, wat is er nu mooier dan de deur opendoen voor de postbode en weer een nieuw pakket met sensationele speciaalbieren in ontvangst nemen? Als je het ons vraagt helemaal niets! Vanaf heden kost het je geen tijd meer om de speciaalbieren uit te kiezen en te onthouden welke je al eerder hebt geproefd en welke niet. Bierfamilie.nl doet dit allemaal voor je en zorgt ervoor dat je iedere periode een nieuw, sensationeel pakket met speciaalbieren ontvangt!

Natuurlijk heeft iedereen andere wensen en drinktempo’s. Om die reden hebben wij drie verschillende pakketten samengesteld en jij hebt nu zelf de mogelijkheid te kiezen hoe vaak je een pakket wenst te ontvangen!

Soorten bierabonnementen

De bierabonnementen zijn af te nemen met 6 speciaalbieren per periode, 12 speciaalbieren per periode of met 2×6 speciaalbieren per periode. De laatste variant is met name leuk als je samen met een vriend, je partner of met een familielid de speciaalbieren gaat nuttigen! Zo maak je er samen telkens een ware proeverij van!

Iedere maand een bierbox

Een bierbox met iedere maand een variërende inhoud van speciaalbieren en andere verrassingen. En maandelijks opzegbaar!

Volop keuze

Jij bepaalt zelf hoe vaak en hoeveel bier je wilt ontvangen, zodat je volop kunt genieten van mooie speciaalbieren wanneer je wilt!

Geen gedoe!

Nergens hoef je nog over na te denken. Wij selecteren de bieren, de 1e keer dien je zelf via iDEAL of Bancontact / Mister Cash te betalen en daarna worden de abonnementskosten automatisch per periode afgeschreven, hoe fijn is dat?!