Bierabonnementen

  • Iedere periode een bierbox
  • Bepaal zelf het aantal bieren
  • Betaling via automatische incasso
  • Maandelijks opzegbaar

30% korting op je eerste bierpakket? Kortingscode: Bierabonnement30

Bierabonnement

Bierabonnement (6 bieren)

Vanaf:  17,50 per 3 maanden
Bierabonnement

Bierabonnement (12 bieren)

Vanaf:  32,50 per 3 maanden
Bierabonnement

Bierabonnement (2×6 bieren)

Vanaf:  30,50 per 3 maanden

Maak kennis met heerlijke speciaalbieren met het bierabonnement van Bierfamilie.nl. Met ons bierabonnement wordt speciaalbier proeven en beoordelen een ware belevenis!

Waarom een bierabonnement van Bierfamilie.nl?

Zeg nu zelf, wat is er nu mooier dan de deur opendoen voor de postbode en weer een nieuw pakket met sensationele speciaalbieren in ontvangst nemen? Als je het ons vraagt helemaal niets! Vanaf heden kost het je geen tijd meer om de speciaalbieren uit te kiezen en te onthouden welke je al eerder hebt geproefd en welke niet. Bierfamilie.nl doet dit allemaal voor je en zorgt ervoor dat je iedere periode een nieuw, sensationeel pakket met speciaalbieren ontvangt!

Natuurlijk heeft iedereen andere wensen en drinktempo’s. Om die reden hebben wij drie verschillende pakketten samengesteld en jij hebt nu zelf de mogelijkheid te kiezen hoe vaak je een pakket wenst te ontvangen!

Soorten bierabonnementen

De bierabonnementen zijn af te nemen met 6 speciaalbieren per periode, 12 speciaalbieren per periode of met 2×6 speciaalbieren per periode. De laatste variant is met name leuk als je samen met een vriend, je partner of met een familielid de speciaalbieren gaat nuttigen! Zo maak je er samen telkens een ware proeverij van!

Iedere maand een bierbox

Een bierbox met iedere maand een variërende inhoud van speciaalbieren en andere verrassingen. En maandelijks opzegbaar!

Volop keuze

Jij bepaalt zelf hoe vaak en hoeveel bier je wilt ontvangen, zodat je volop kunt genieten van mooie speciaalbieren wanneer je wilt!

Geen gedoe!

Nergens hoef je nog over na te denken. Wij selecteren de bieren, de 1e keer dien je zelf via iDEAL of Bancontact / Mister Cash te betalen en daarna worden de abonnementskosten automatisch per periode afgeschreven, hoe fijn is dat?!

Veelgestelde vragen

Wat super dat je een Bierfamilie.nl bierabonnement overweegt! Het bestellen van een bierabonnement is heel eenvoudig. Je kiest zelf hoeveel bieren je in een pack wilt en hoe vaak je deze wilt ontvangen. Je abonnement kan elk moment worden gepauzeerd of opgezegd via je Bierfamilie-account.

Jazeker! Je kunt eenvoudig een bierabonnement nemen, het pakket laten verzenden en je account gelijk daarna op pauze zetten via je Bierfamilie-account.

Neen, natuurlijk niet! Onze bierservice is 100% flexibel & transparant. Je kunt via je Bierfamilie-account het bierabonnement te allen tijde activeren, pauzeren & stoppen wanneer jij dat wilt!

Weet je echt zeker dat je wilt stoppen met jouw bierabonnement, dan kan dat natuurlijk. Je logt eenvoudig in op je Bierfamilie-account waar je het bierabonnement gewoon kunt stopzetten. Lukt het niet, stuur dan een bericht naar onze klantenservice, dan regelen wij het voor je!

Jazeker, nadat je jouw eerste bierabonnement hebt besteld & betaald, ontvang je een bevestiging in je mailbox!

Uiteraard, log in op je Bierfamilie-account en maak je keuze voor een nieuw bierabonnement!

Helaas behoort dit NOG niet tot de mogelijkheden. Maar geloof ons, dit gaat in de toekomst zeker komen!

Jazeker! Vul bij het afronden van de bestelling de adresgegevens in van de gelukkige, dan zorgen wij voor de rest! Via je Bierfamilie-account kun je vervolgens eenvoudig het abonnement stopzetten wanneer jij dat wilt. Lukt het niet, neem dan gewoon even contact op met onze klantenservice, dan regelen wij het voor je!