BLACK FRIDAY DEALS - HET HELE WEEKEND MINIMAAL 10% KORTING OP ALLE BIEREN & PAKKETTEN

Bierpakket Witbier

 35,00

Wenskaart toevoegen?

Let op: Kies je ervoor om een wenskaart toe te voegen, dan kun je op de afrekenpagina bij 'Bestelnotities' je persoonlijke tekst toevoegen voor op de wenskaart!

Bestelling totaal:

Wit bieren hebben enorm aan populariteit gewonnen de afgelopen jaren. In het Wit Bierpakket hebben wij verschillende biersoorten voor je geselecteerd. De inhoud van het bierpakket witbier bestaat uit:

  • Witbieren (afwisselende bieren)
  • Bierviltjes
  • Bierfamilie bieropener
  • Uniek bierglas (optioneel)

Waarom bestellen bij Bierfamilie.nl?

Beoordeeld met een:

9,6

Extra informatie

De bierstijl Wit kenmerkt zich door het frisse karakter en vaak heeft deze bierstijl een laag alcoholpercentage. Dit maakt dat het speciaalbier populair is tijdens de warme dagen en veelal gedronken wordt op het terras, op het strand of tijdens een barbecue met vrienden en familie. Naast het frisse karakter van het bier zijn veel witbieren ook zoetig van smaak. Fris en Fruitig dus deze bierstijl! In het Wit Bierpakket hebben wij verschillende biersoorten voor je geselecteerd. Door de grote diversiteit aan Wit bieren hebben wij ervoor gekozen om 8 verschillen bieren van maar liefst 8 verschillende brouwerijen in dit bierpakket aan te bieden, zodat je optimaal kennis kunt maken met deze bierstijl.

Wit bieren

Het scheelde niet veel of de bierstijl Wit was uitgestorven. De populariteit van Witbier nam in de jaren ’60 enorm af, met name omdat het bekende pils in populariteit won. Door de geringe aftrek van Witbier werd het steeds minder gebrouwen. Toen de aftrek van Witbier op een absoluut dieptepunt lag, besloot Brouwerij de Kluis haar deuren te openen en werd de Hoegaarden Wit gebrouwen. Dit speciaalbier kreeg veel aandacht, waardoor ook andere brouwerijen weer besloten witbier te gaan brouwen.

Bierglas

Wij weten dat er onder echte bierliefhebbers veel mensen glaswerk verzamelen. Het is dan ook heel gaaf als je een speciaalbier uit kunt schenken in het bijpassende glas! Om die reden hebben wij besloten om aan ieder bierpakket een glas toe te voegen. Het glas pas uitstekend bij het bierpakket, aangezien wij een glas toevoegen van 1 van de brouwerijen!

Extra’s

Naast 8 speciaalbieren van jouw favoriete bierstijl en een bijpassend bierglas voegen wij aan ieder pakket extra producten toe, waardoor ieder bierpakket een feestje wordt om te ontvangen. Aan ieder pakket dat ons magazijn verlaat voegen wij een Bierfamilie Bieropener, diverse bierviltjes en een tasting formulier toe!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bierpakket Witbier” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Biersoorten
Brouwerij
Bierkenmerk
Allergenen
Bierverpakking
Land
Kleur
Gisting
Inhoud Bierpakket

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.