Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > Bierpakket Witbier

Beoordeeld met een:

9,6

Bierpakket Witbier

Wit bieren hebben enorm aan populariteit gewonnen de afgelopen jaren. In het Wit Bierpakket hebben wij verschillende biersoorten voor je geselecteerd. De inhoud van het bierpakket witbier bestaat uit:

 • Witbieren (afwisselende bieren)
 • Bierviltjes
 • Bierfamilie bieropener
 • Uniek bierglas (optioneel)

 31,95

Wenskaart toevoegen?

Let op: Kies je ervoor om een wenskaart toe te voegen, dan kun je op de afrekenpagina bij 'Bestelnotities' je persoonlijke tekst toevoegen voor op de wenskaart! De wenskaart hoeft één keer te worden toegevoegd voor de gehele bestelling.

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst
SKU 6097636465451 Categorieën ,

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

De bierstijl Wit kenmerkt zich door het frisse karakter en vaak heeft deze bierstijl een laag alcoholpercentage. Dit maakt dat het speciaalbier populair is tijdens de warme dagen en veelal gedronken wordt op het terras, op het strand of tijdens een barbecue met vrienden en familie. Naast het frisse karakter van het bier zijn veel witbieren ook zoetig van smaak. Fris en Fruitig dus deze bierstijl! In het Wit Bierpakket hebben wij verschillende biersoorten voor je geselecteerd. Door de grote diversiteit aan Wit bieren hebben wij ervoor gekozen om 8 verschillen bieren van maar liefst 8 verschillende brouwerijen in dit bierpakket aan te bieden, zodat je optimaal kennis kunt maken met deze bierstijl.

Wit bieren

Het scheelde niet veel of de bierstijl Wit was uitgestorven. De populariteit van Witbier nam in de jaren ’60 enorm af, met name omdat het bekende pils in populariteit won. Door de geringe aftrek van Witbier werd het steeds minder gebrouwen. Toen de aftrek van Witbier op een absoluut dieptepunt lag, besloot Brouwerij de Kluis haar deuren te openen en werd de Hoegaarden Wit gebrouwen. Dit speciaalbier kreeg veel aandacht, waardoor ook andere brouwerijen weer besloten witbier te gaan brouwen.

Bierglas

Wij weten dat er onder echte bierliefhebbers veel mensen glaswerk verzamelen. Het is dan ook heel gaaf als je een speciaalbier uit kunt schenken in het bijpassende glas! Om die reden hebben wij besloten om aan ieder bierpakket van 8 bieren een glas toe te voegen. Het glas pas uitstekend bij het bierpakket, aangezien wij een glas toevoegen van 1 van de brouwerijen!

Extra’s

Naast 8 speciaalbieren van jouw favoriete bierstijl en een bijpassend bierglas voegen wij aan ieder pakket extra producten toe, waardoor ieder bierpakket een feestje wordt om te ontvangen. Aan ieder pakket dat ons magazijn verlaat voegen wij een Bierfamilie Bieropener en diverse bierviltjes toe!

Extra informatie

Extra informatie

Beoordelingen

2 reviews for Bierpakket Witbier

Kwaliteit
ReviewX
100%
Prijs
ReviewX
100%
Service
ReviewX
100%

Laat je feedback achter

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Beoordeeld door 01 klanten(en)

Sorteren op

 • Avatar

  * * * Apple iPhone 15 Free * * * hs=8ca1683fcb6dd9b8584a4ef034a1664d*

  nj36vk

  maart 6, 2024

  Delen op

  Behulpzaam?

 • Avatar

  * * * Apple iPhone 15 Free: http://ahsoverseas.com/files/go.php * * * hs=8ca1683fcb6dd9b8584a4ef034a1664d*

  pobemb

  maart 6, 2024

  Delen op

  Behulpzaam?

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.