MENU

ZOEKEN

WINKELWAGEN

Bierpakket Tripel

 35,00

Tripel bieren hebben enorm aan populariteit gewonnen de afgelopen jaren. In het Tripel Bierpakket hebben wij verschillende biersoorten  voor je geselecteerd. De inhoud van het bierpakket tripel bestaat uit:

  • Tripel bieren (afwisselende bieren)
  • Bierviltjes
  • Bierfamilie bieropener
  • Tasting formulier
  • Uniek bierglas (optioneel)

Grote bestelling plaatsen?

Wil je een grote bestelling plaatsen vanaf 10 bierpakketten, bijvoorbeeld voor relaties, personeel of de feestdagen? Ook daarin kunnen wij natuurlijk helpen!

Stuur hier een formulier in met al je wensen en wij sturen je zo snel mogelijk een passende offerte toe.

Bierpakket Tripel

Tripel bieren zijn mateloos populair geworden onder de mensen. In het Tripel Bierpakket hebben wij verschillende biersoorten met rijke geuren en fijne smaken voor je geselecteerd. Door de grote diversiteit aan tripel bieren hebben wij ervoor gekozen om 8 verschillen bieren van maar liefst 8 verschillende brouwerijen in dit bierpakket aan te bieden, zodat je optimaal kennis kunt maken met deze bierstijl.

Tripel bieren

Tripel bieren kenmerken zich over het algemeen door een vrij hoog alcoholpercentage. Dit hoge alcoholpercentage wordt veroorzaakt door de toevoeging van suiker in het brouwproces. Door de suiker toe te voegen ontstaan er rijke smaken aan het speciaalbier en ontstaat er dus ook een hoger alcoholpercentage. Een Tripel bier is vaak te herkennen aan een goudblonde kleur. Veelal wordt deze kleur niet direct gelinkt aan een hoog alcoholpercentage, maar bij Tripel bieren is dit dus wel het geval.

Bierglas

Wij weten dat er onder echte bierliefhebbers veel mensen glaswerk verzamelen. Het is dan ook heel gaaf als je een speciaalbier uit kunt schenken in het bijpassende glas! Om die reden hebben wij besloten om aan ieder bierpakket een glas toe te voegen. Het glas pas uitstekend bij het bierpakket, aangezien wij een glas toevoegen van 1 van de brouwerijen!

Extra’s

Naast 8 speciaalbieren van jouw favoriete bierstijl en een bijpassend bierglas voegen wij aan ieder pakket extra producten toe, waardoor ieder bierpakket een feestje wordt om te ontvangen. Aan ieder pakket dat ons magazijn verlaat voegen wij een Bierfamilie Bieropener, diverse bierviltjes en een tasting formulier toe!

cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms