Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Bezorgen & verzenden

Als je een bestelling geplaatst hebt, wil je natuurlijk maar 1 ding! Zo snel mogelijk genieten van de prachtige bieren die je besteld hebt. Ons team neemt de verzending van de bestelling heel serieus en heeft gekozen voor dozen van een zeer hoogwaardige kwaliteit, zodat de kans op beschadiging van de bestelling nihil is. Omdat de zendingen worden verzonden via een speciale verzenddoos, is het niet mogelijk dat pakketten worden voorzien van cadeaupapier. Dit om het feit dat het cadeaupapier een grote kans heeft om tijdens transport verloren te gaan. Alle pakketten worden verzonden via PostNL. We zijn dus afhankelijk van de verwerkingstijd van onze transporteur. Hieronder lees je alles over de verschillende opties en bijbehorende kosten.

Plaats je de bestelling voor 14:00 uur, dan proberen wij de bestelling dezelfde dag nog te verzenden.
Doorgaans hanteert PostNL een levertijd van maximaal 2 werkdagen, maar dit kan in drukke tijden afwijken.

Verzending

Onze pakketten worden veilig verzonden via PostNL.
Plaats je de bestelling voor 14:00 uur, dan proberen wij de bestelling dezelfde dag nog te verzenden.
Doorgaans hanteert PostNL een levertijd van maximaal 2 werkdagen, maar dit kan in drukke tijden afwijken.

Afhalen

Woon je in de buurt van Castricum, dan bieden wij ook de mogelijkheid om je bestelling te komen afhalen bij ons op de Heereweg 38A te Castricum. Zodra je bestelling gereed staat ontvang je een e-mail waarin staat wanneer je de bestelling kunt afhalen. Afhalen kan alleen op zaterdagen.

Producten via nabestelling

Een aantal producten op de website zijn beschikbaar via nabestelling. Dit houdt in dat wij de producten kunnen leveren, maar dat wij deze niet altijd op voorraad hebben. Na het ontvangen van een bestelling met 1 of meerdere producten via nabestelling, zullen wij deze producten bestellen via onze leveranciers en streven wij ernaar alles zo snel als mogelijk naar u op te sturen. Een levering van producten die op de website worden aangeboden via nabestelling worden in nagenoeg alle gevallen binnen een termijn van 4 weken opgestuurd.

Verzendkosten

De verzendkosten voor verzending naar Nederland en overige EU-landen varieert. Op dit moment versturen wij enkel binnen Nederland en naar België.

Verzendkosten in Nederland:

  • Verzendkosten tot € 75,00 bedragen de verzendkosten € 7,95
  • Verzendkosten vanaf € 100,00 zijn gratis


Verzendkosten in België:

  • Verzendkosten tot € 75,00 bedragen de verzendkosten € 9,95
  • Verzendkosten vanaf € 125,00 zijn gratis

Nieuwe alcoholwet

Per 1-7-2021 is de nieuwe alcoholwet in gegaan. Dat betekent dat wij als detaillist verantwoordelijk zijn gemaakt voor diverse processen tijdens het bestel- en bezorgproces. Op voorhand dienen wij de leeftijd te verifiëren van de besteller. Echter is de besteller zelf verantwoordelijk voor een juiste opgave. Indien blijkt dat de besteller doelbewust een foutieve opgave van zijn/haar opgave van de geboortedatum heeft gedaan, dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk. Tot slot zijn wij nu ook verantwoordelijk dat de zending wordt afgeleverd bij iemand die 18+ is. Om deze reden versturen wij al onze zendingen waarbij de bezorger van PostNL om legitimatie zal vragen van de ontvanger. Het is dus belangrijk dat de gegevens van de ontvanger ook goed worden ingevuld tijdens het bestelproces9

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.