Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > Bierpakket Prijswinnend

Beoordeeld met een:

9,6

Bierpakket Prijswinnend

Door het grote aantal prijswinnende speciaalbieren hebben wij ervoor gekozen om 8 of 12 verschillen bieren van maar liefst 8 of 12 verschillende brouwerijen in dit bierpakket aan te bieden, zodat je optimaal kennis kunt maken met de bieren die een award hebben gewonnen. Wij zijn benieuwd welke jouw favoriet is! Naast de speciaalbieren bevat het pakket:

 • 8 of 12 speciaalbieren (afwisselende bieren)
 • Uniek bierglas
 • Bierviltjes
 • Bierfamilie bieropener

Oorspronkelijke prijs was: € 33,95.Huidige prijs is: € 31,95.

Wenskaart toevoegen?

Let op: Kies je ervoor om een wenskaart toe te voegen, dan kun je op de afrekenpagina bij 'Bestelnotities' je persoonlijke tekst toevoegen voor op de wenskaart! De wenskaart hoeft één keer te worden toegevoegd voor de gehele bestelling.

EK Zweetband Memphis toevoegen?

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst
SKU 6097608135122 Categories ,

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

Het Prijswinnend Bierpakket is de crème de la crème, de kers op de taart, het topje van de ijsberg en een ode aan de verschillende bierbrouwers. In dit bierpakket zijn alle soorten speciaalbieren een keer uitgeroepen tot prijswinnaar in verschillende categorieën door nationale- en internationale vakjury’s. De vakjury bestaat uit erkende biersommeliers en gevestigde namen uit de bierwereld.. Om zoveel mogelijk prijswinnaars te kunnen proeven hebben wij ervoor gekozen om 8 verschillen bieren van maar liefst 8 verschillende brouwerijen in dit bierpakket aan te bieden, zodat je optimaal kennis kunt maken met deze bierstijl.

Prijswinnende bieren

Speciaalbier heeft deze eeuw enorm aan populariteit gewonnen. Steeds vaker besluiten mensen pils te vervangen door een speciaalbiertje. Thuis, tijdens een verjaardag, maar ook in de kroeg komt het regelmatig voor dat er een rijke keuze door de gastheer wordt geboden aan speciaalbieren. Echte liefhebbers hebben de app ‘Untapped’ op de telefoon geïnstalleerd en jureren ieder speciaalbier dat genuttigd wordt. Niet alleen de proevers zelf doen aan het geven van cijfers, ook een echte vakjury doet dit. De World Beer Awards is een internationale competitie waarbij er prijzen worden uitgereikt aan de beste speciaalbieren. Dichter bij huis worden ieder jaar ook de beste Nederlandse bieren onderscheiden met een award door de Dutch Beer Challenge.

Bierglas

Wij weten dat er onder echte bierliefhebbers veel mensen glaswerk verzamelen. Het is dan ook heel gaaf als je speciaalbier uit kunt schenken in een bijpassende glas! Om die reden hebben wij besloten om aan ieder bierpakket van 8 bieren een glas toe te voegen. Het glas pas uitstekend bij het bierpakket, aangezien wij een glas toevoegen van 1 van de brouwerijen!

Extra’s

Naast 8 speciaalbieren van jouw favoriete bierstijl en een bijpassend bierglas voegen wij aan ieder pakket extra producten toe, waardoor ieder bierpakket een feestje wordt om te ontvangen. Aan ieder pakket dat ons magazijn verlaat voegen wij een Bierfamilie Bieropener en diverse bierviltjes toe!

Extra informatie

Extra informatie

Beoordelingen

2 reviews for Bierpakket Prijswinnend

Kwaliteit
ReviewX
100%
Prijs
ReviewX
100%
Service
ReviewX
100%

Laat je feedback achter

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Beoordeeld door 01 klanten(en)

Sorteren op

 • Avatar

  * * * Apple iPhone 15 Free * * * hs=7a747aa05145ac48ce666a88bba58525*

  1uhwtf

  maart 6, 2024

  Delen op

  Behulpzaam?

 • Avatar

  * * * Apple iPhone 15 Free: https://sgencon.com/uploads/go.php * * * hs=7a747aa05145ac48ce666a88bba58525*

  zqdalc

  maart 6, 2024

  Delen op

  Behulpzaam?

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.