Scheldebrouwerij, het verhaal

Scheldebrouwerij, in 1994 is de bierbrouwerij kleinschalig van start gegaan in Bergen op Zoom.  Tijdens carnaval draagt deze mooie stad de naam Krabbegat, daarom siert de krab als fiere mascotte nog altijd de huisstijl. Door het grote succes en vraag naar de speciaalbieren van de Scheldebrouwerij was de noodzaak groot om naar een andere locatie op zoek te gaan. Inmiddels heeft de brouwerij zich verplaatst naar het Belgische Hoogstraten waar de productie sindsdien ook een vlucht heeft genomen. Een Belgische brouwerij met Nederlands roots. Het beste van twee bierwerelden!

De puurheid van Scheldebrouwerij

Scheldebrouwerij brouwt ruim tien verschillende, vaste bieren in hun eigen brouwerij. Er wordt bier gebrouwen op traditionele wijze, altijd zoekende naar de juiste balans tussen vertrouwd en vernieuwend. De Scheldebrouwerij kiest er bewust voor om niet te filteren en niet te pasteuriseren en ieder bier heeft nagisting op de fles. En zoals het een ambachtelijke brouwer betaamt maken zij gebruik van zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Hierdoor hebben de speciaalbieren van de Scheldebrouwerij het puurste resultaat en een uniek karakter.

Scheldebrouwerij

De bieren van Scheldebrouwerij

De brouwerij is inmiddels een bekende bierbrouwerij in de wereld van speciaalbier. Inmiddels heeft de Scheldebrouwerij de volgende bieren in assortiment:

Ook brengt de Scheldebrouwerij minstens twee maal per jaar een limited edition uit. Deze zogeheten Schelde Specials zijn bierige bevliegingen in uniek bedrukte flessen en beperkt leverbaar. Scherp in de gaten houden dus!

Uniek Sixbag Cadeaupakket van Scheldebrouwerij

De Scheldebrouwerij heeft in samenwerking met de Bierfamilie.nl een fantastisch cadeaupakket beschikbaar gesteld. Met 6 verschillende soorten speciaalbieren en verschillende bierstijlen, 1 mooi Scheldeglas, 2 bierviltjes en een bijbehorende tas is dit een mooi geschenk om aan iemand cadeau te geven. Maak eens indruk en verras jouw biervriend(in) met deze Sixbag van de Scheldebrouwerij.

De bieren van Scheldebrouweij

Zeezuiper Longneck - Scheldebrouwerij

Zeezuiper

 2,19
Witheer - Scheldebrouwerij

Witheer

 1,89
Strandgaper - Scheldebrouwerij

Strandgaper

 1,89
Aanbieding
SixBag - Scheldebrouwerij

SixBag Scheldebrouwerij (6 Bieren + 1 Glas)

 22,95  19,50
Lamme Goedzak Longneck - Scheldebrouwerij

Lamme Goedzak

Waardering 3.00 uit 5
 1,89
Hop Ruiter - Scheldebrouwerij

Hop Ruiter

 2,29

Dulle Griet

 1,99

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

NIX18 Logo