Scheldebrouwerij Hop Ruiter

 2,19

Hop Ruiter (8,0%) is een edel bier met krachtige aroma’s van exotisch fruit en een complexe bitterheid. De afdronk is lekker kruidig en fris.

216 op voorraad

Over Scheldebrouwerij Hop Ruiter

Hop Ruiter

Hop Ruiter is een Tropic Tripel gebrouwen door de Scheldebrouwerij. Dit edele bier werd aanvankelijk gebrouwen voor liefhebbers van hoppige bieren in de Verenigde Staten, maar is inmiddels ook in Europa ook behoorlijk aan de weg aan het timmeren. In de neus van deze aromatische tripel ruik je aroma’s vol exotisch fruit. Door de toevoeging van extra hoparoma tijdens de lagering (ook wel dry-hopping genoemd) ontstaat een complexe hoppigheid en een vol aroma. De afdronk is heerlijk kruidig en fris. Wij adviseren om Hop Ruiter te drinken op een temperatuur van ongeveer 8 graden Celsius in een bijbehorend glas van De Scheldebrouwerij in combinatie met een gerecht omschreven bij de foodpairing tips.

 

De Scheldebrouwerij

De Scheldebrouwerij is in 1994 opgericht in het Nederlandse Bergen op Zoom. Tijdens carnaval wordt deze stad ook  wel ‘Krabbegat’ genoemd. Het logo was dan ook al snel bekend: de krab. De bieren van De Scheldebrouwerij werden steeds populairder (vooral Zeezuiper en Lamme Goedzak), waardoor de brouwerij genoodzaakt was om te gaan verhuizen i.v.m. de productie. In 2007 opende de Scheldebrouwerij dan ook haar deuren het Belgische Hoogstraten. De brouwerij heeft dus een oorsprong in Nederland, maar om aan het volume te kunnen blijven voldoen, is de brouwerij verhuisd naar België. Met Hop Ruiter heeft de brouwerij in ieder geval een geweldig hoppig bier vol met exotisch fruit op de markt gebracht.

Foodpairing tips

Hop Ruiter heeft heerlijke hoppige en fruitige smaken. Hierdoor is dit bier perfect te combineren met één van onderstaande gerechten:

  • Een currygerecht
  • Pittige oude kaas
  • Chinees
  • Pittige snacks

Scheldebrouwerij Bierpakket

In het Scheldebrouwerij Bierpakket zijn alle Scheldebieren toegevoegd, in totaal 10 stuks. Ook hier hebben we weer een mooi Scheldeglas toegevoegd. Daarnaast ontvang je van alle bieren geplastificeerde formulieren met specificaties, een assortimentskaart en verrassende accessoires.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Scheldebrouwerij Hop Ruiter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie over Scheldebrouwerij Hop Ruiter

Extra informatie

Biersoorten

Kleur

Land

Bierverpakking

Gisting

Brouwerij

cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms