Search
Close this search box.
Home > Winkel > Brouwerij De Eeuwige Vrijer (<0,5%)

Beoordeeld met een:

9,6

Aangeboden door: Brouwerij De Eeuwige Jeugd

Brouwerij De Eeuwige Vrijer (<0,5%)

Vrijer (<0,5%) is een voorvechter van vrijheid en feest die met haar ontembare blik steevast tegen de stroom in zal manoeuvreren. Een Vrijer is onbelemmerd en niet gebonden aan het volgen van de gevestigde orde. Vrijgesproken van regels gaat ze compleet uit haar discobol. Deze vrije vogel helpt jou je vleugels uit te slaan en het leven te beminnen. Een licht troebele, zacht bittere dorstlesser met tonen van tropisch fruit en een licht zuurtje in de afdronk.

 2,79

6 op voorraad

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst
SKU 71765 Categorieën ,

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

Vrijer (<0,5%)

Vrijer is een voorvechter van vrijheid en feest die met haar ontembare blik steevast tegen de stroom in zal manoeuvreren. Een Vrijer is onbelemmerd en niet gebonden aan het volgen van de gevestigde orde. Vrijgesproken van regels gaat ze compleet uit haar discobol. Deze vrije vogel helpt jou je vleugels uit te slaan en het leven te beminnen. Een licht troebele, zacht bittere dorstlesser met tonen van tropisch fruit en een licht zuurtje in de afdronk.

Brouwerij De Eeuwige Jeugd

Brouwerij de Eeuwige Jeugd is een bierbrouwerij uit Amsterdam. Opgericht in 2016 en inmiddels bezig via crowdfunding om een bedrag van €250.000 bij elkaar te halen. Hiermee wilt de brouwerij een verbouwing financieren aan het café in de Linnaeusstraat in Amsterdam Oost. Waarschijnlijk opent in 2019 de eerste horecazaak van de brouwerij hier haar deuren. En dat is precies de droom die wordt nageleefd. Alle bieren van de brouwerij staan bekend om de typisch Amsterdamse geuzennamen. Net zoals de Vrijer. Op vele bierkaarten van de hipste café’s in de stad, staan de bieren inmiddels vermeld. Maar de Eeuwige Jeugd wilt meer. Naast een eigen plek waar liefhebbers een kopje koffie, bier en een hapje kunnen eten, dient de nieuwe zaak een speelparadijs voor volwassenen te worden. Wij houden de brouwerij nauwlettend in de gaten!

Extra informatie

Extra informatie

Brouwerij

Brouwerij de Eeuwige Jeugd

Biersoorten

Soort bierglas

Kleur

Land

Bierverpakking

Bierkenmerk

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “Brouwerij De Eeuwige Vrijer (<0,5%)” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.