Brouwerij De Eeuwige Jeugd

eeuwige jeugd logo

Over Brouwerij De Eeuwige Jeugd

De Eeuwige Jeugd: Een Nederlandse brouwerij met een uniek concept

De Eeuwige Jeugd is een Nederlandse brouwerij gevestigd in Amsterdam. Het is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende reputatie opgebouwd vanwege het unieke concept en de kwaliteit van de bieren die ze produceren.

Het concept van De Eeuwige Jeugd

Het concept van De Eeuwige Jeugd is gebaseerd op nostalgie. Ze willen mensen terugbrengen naar hun jeugd door middel van hun bieren. Daarom hebben ze hun bieren vernoemd naar iconische dingen uit de jaren 80 en 90, zoals Gladjanus, Lellebel en Nitwit. Ook hebben ze een eigen café in Amsterdam, waar bezoekers kunnen genieten van de bieren en de sfeer die doet denken aan een ouderwets bruin café.

De bieren van De Eeuwige Jeugd

De bieren van De Eeuwige Jeugd zijn zeer divers en van hoge kwaliteit. Ze produceren bijvoorbeeld een pilsner, een IPA, een witbier en een stout. Naast deze standaardbieren brengen ze ook regelmatig nieuwe bieren uit.

Duurzaamheid bij De Eeuwige Jeugd

De Eeuwige Jeugd hecht veel waarde aan duurzaamheid en probeert op verschillende manieren een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Zo wordt het brouwproces gedaan met 100% windenergie en worden er uitsluitend lokale ingrediënten gebruikt. Ook zijn de verpakkingen van de bieren recyclebaar.

De toekomst van De Eeuwige Jeugd

De Eeuwige Jeugd heeft sinds de oprichting een flinke groei doorgemaakt en heeft inmiddels een eigen café in Amsterdam. De Eeuwige Jeugd blijft innoveren en is continue bezig met het vergroten van de naamsbekendheid. Zo hebben zij bijvoorbeeld een videoclip opgenomen met rapper Donnie.

Conclusie

De Eeuwige Jeugd is een Nederlandse brouwerij met een uniek concept dat gebaseerd is op nostalgie. Ze produceren diverse bieren van hoge kwaliteit en zijn erg begaan met duurzaamheid. Met onder andere het eigen café lijkt de toekomst van De Eeuwige Jeugd zeer positief te zijn. Als je ooit in Amsterdam bent, mag een bezoek aan deze bijzondere brouwerij zeker niet ontbreken!

Evenementen van Brouwerij De Eeuwige Jeugd

Naam event 1

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Naam event 2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Naam event 2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Contactgegevens

Linnaeusstraat 37A
1093 EG Amsterdam
Nederland
eeuwige jeugd logo
Biersoorten
1
1
1
1
Brouwerij
4
Kleur
1
1
1
Land
4
Bierverpakking
4
cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms