Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Blog > Bier > Scheldebrouwerij presenteert nieuwe Toeback: Toebank Tango - Special nr 5

Scheldebrouwerij presenteert nieuwe Toeback: Toebank Tango – Special nr 5

Delen

Eens in de zoveel tijd brengt Scheldebrouwerij een nieuwe editie van de Toeback uit: ‘n Toeback – Special nr 5, Toeback Tango. Een krachtig biertje dat in de basis gelijk blijft, maar bij ieder nieuwe brouwsel, bij elke limited edition met één bijzondere hop in de spotlights.

‘n Toeback geheel in het teken van Tango

Voor ‘n Toeback nr 5 heeft Scheldebrouwerij gekozen voor een Dans van Smaak: De Toeback Tango is doordrenkt met frisse tonen van passievrucht, meloen en ananas. Een harmonieuze samenstelling van smaken die de dansvloer betreedt op een krachtige 9%.

It takes two to Tango

Voor het eerst introduceert de Brouwerij naast het vertrouwde flesjesformaat (33cl) ook de tafelfles (75 CL). Een uitnodiging om samen te komen en samen te genieten van deze unieke smaakbeleving. Want zoals het gezegde luidt: ‘It takes two to tango’ 🥂.

Achter de Schermen van de Brouwerij:

Wat maakt de Toeback-serie zo bijzonder? Elke editie is een mysterieuze gedaanteverwisselaar. De basis, een Belgisch sterk blond, blijft constant, maar het karakter evolueert bij elke brouwsel door het benadrukken van één markante hopsoort. Een complex brouwproces waarbij de hop maar liefst viermaal wordt ingezet, resulterend in een zalige smaakervaring.

Een Toost op Vernieuwing:

Begeef je in de wereld van de Toeback Tango, ontdek de nieuwe smaakdimensies, en deel deze ervaring met vrienden en familie. Bestel en laat de proeverij beginnen!

Proost op vernieuwing en op jullie, onze familieleden! 🍻💙

Scheldebrouwerij n toeback nr 5 tango hop special

Delen

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.