EK 2024 Special - Zweetband Memphis tijdelijk verkrijgbaar!

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > Brouwerij Affligem Blond 0.0

Beoordeeld met een:

9,6

Aangeboden door: Brouwerij Affligem

Brouwerij Affligem Blond 0.0

Affligem Blond 0.0 is de alcoholvrije variant van de gewone Affligem Blond. Behoorlijk fris, maar dan zonder alcohol!

 • Alcoholvrij (0.0 %)
 • Fris & Fruitig
 • Wel de lusten, niet de lasten
 • Lekker in combinatie met frisse salades

 1,69

13 op voorraad (kan nabesteld worden)

Wenskaart toevoegen?

Let op: Kies je ervoor om een wenskaart toe te voegen, dan kun je op de afrekenpagina bij 'Bestelnotities' je persoonlijke tekst toevoegen voor op de wenskaart! De wenskaart hoeft één keer te worden toegevoegd voor de gehele bestelling.

EK Zweetband Memphis toevoegen?

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

Affligem Blond 0.0

Affligem Blond 0.0 is de alcoholvrije variant van de Affligem Blond. Eigenlijk heeft dit bier de fantastische rijke smaak behouden, alleen dan zonder alcohol. De aanzet is lekker fruitig. Daarbij is ook een zoetje aanwezig. Tijdens de afdronk is een licht bittertje te herkennen. Voor de liefhebber van alcoholvrije bier is dit bier zeker aan te raden! Wij adviseren om dit fantastische alcoholvrije bier op koelkasttemperatuur te drinken.

Affligem Brouwerij

De Affligem Brouwerij (ook wel de de Alken-Maes Brouwerij genoemd) is de tweede grootste bierbrouwerij van België. Deze brouwerij is ontstaan in 1988 uit de fusie van Brouwerij Maes en de Brouwerij van Alken. Sinds 2008 maakt het deel uit van de Heineken-groep. De brouwerij heeft al twee branden meegemaakt, waarna de monniken het gebouw opnieuw hebben opgebouwd en gerenoveerd. Inmiddels is monnik Abt Tobias het hoofd van de Affligem Brouwerij. Hij heeft besloten om de recepturen inmiddels toch maar op papier te zetten. Zo kan ten aller tijden de brouwerstraditie worden voortgezet met de hoogwaardige bieren van Affligem. Vanwege de enorme vraag aan alcoholvrije bieren heeft de brouwerij nu dus ook een nieuwe variant uitgebracht. Wat ons betreft is de Affligem Blond 0.0 één van de beste alcoholvrije bieren ter wereld.

Ingrediënten Affligem Blond 0.0

De Affligem Brouwerij streeft er naar om het verbruik van natuurlijke hulpbronnen zoveel mogelijk te minimaliseren. Het water wordt gewonnen uit lokale bronnen, maar zoveel mogelijk hergebruikt. De mouten zorgen voor de wat zoetere smaken die duidelijk te herkennen zijn. Deze worden eerst licht gedroogd. Met de toevoeging van de hoppen zorgen ontstaat een ietwat kruidig karakter en dus de lichtbittere afdronk. In het brouwproces van de Affligem Blond 0.0. is gebruik gemaakt van onderstaande ingrediënten:
 • Lokaal gewonnen water
 • Licht gedroogde mouten
 • Saaz hoppen (uit Duitsland)
 • Traditionele pilsenerhoppen (uit Tsjechië)
 • Savinsky Golding hoppen (uit Slovenië)

Foodpairing tips

Wist je dat bier nog beter gaat smaken wanneer je dit combineert met de juiste gerechten? Omdat het alcohol is weg gelaten is er minder smaak aanwezig dan de reguliere blond of de Affligem Fris Blond. Het is daarom belangrijk om dit bier niet te drinken in combinatie met sterk gekruide gerechten, omdat de smaak dan helemaal weg valt. Wij adviseren om de Affligem Blond 0.0 dan ook te combineren met één van onderstaande gerechten:
 • Jonge kaas
 • Frisse salades
 • Witvis

Extra informatie

Extra informatie

Brouwerij

Brouwerij Affligem

Biersoorten

Soort bierglas

Kleur

Bierverpakking

Gisting

Bierkenmerk

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “Brouwerij Affligem Blond 0.0” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.