Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Blog > Bier > Nieuwe samenwerking: Kustbrouwers verkrijgbaar bij Bierfamilie.nl

Nieuwe samenwerking: Kustbrouwers verkrijgbaar bij Bierfamilie.nl

Delen

Goed nieuws! Wij zijn trots en verheugd om aan te mogen kondigen dat de bieren van Kustbrouwers vanaf nu bij Bierfamilie.nl verkrijgbaar zijn. Wij zijn op dit moment de énige webshop waar deze bieren worden aangeboden. Ontdek hier welke bieren ze hebben!

Wie zijn de Kustbrouwers?

Kustbrouwers is een brouwerij gevestigd in Egmond, aan de kust. Stap binnen in de wereld van de Kustbrouwers, waar golven van creativiteit samenkomen met de zilte lucht van de zee. Met elke slok neem je een meeslepende reis langs de kustlijn van smaak en eigenzinnigheid. De passie voor het brouwen van kustbieren is diepgeworteld in de liefde voor ambacht en avontuur. Elk brouwsel vertelt een verhaal – een verhaal van de Noordzee, de grillige duinen en de levendige cultuur van de kustgebieden.

En wat maakt de bieren van Kustbrouwers zo uniek?

Maar wat maakt de kustbieren van Kustbrouwers zo uniek? Het is de onverwachte combinatie van smaken die de eigenzinnigheid omarmt. Ze vermengen traditionele bierstijlen met lokale ingrediënten die rechtstreeks uit de kustomgeving worden gehaald. De brouwers zijn als moderne alchemisten, experimenterend met hop, mout en geheimzinnige ingrediënten om elke batch een uniek karakter te geven. Het resultaat is een spectrum van smaken – van verfrissend en licht tot complex en gedurfd.

De bieren van kustbrouwers:

De Zilte Zucht

“Geen genucht zonder een zucht ”
Kustbrouwers Zilte Zucht

“De “Zilte Zucht” is een licht doordrinkbaar fris bier (3,8%) dat makkelijk ontspant. Een ideaal smaakvol begin van je vrije tijd. Gebrouwen met een elegante mix van bleekmout & ruby mout en verfrissend op smaak met mandarina hop & cascade hop. De Zucht is de ideale partner bij kleine hapjes en lichte gerechten.

De Zilte Ziel

“Alle verhalen moeten op het strand eindigen ”

‘De ziel’ (5,4%) onthult zijn karakter en complexiteit, waardoor het een verhaal vertelt dat dieper gaat dan alleen de smaak. Elke slok ervaar je een perfecte harmonie tussen de volle mout, kruidige kardemom en levendige citrusaccenten van de sinaasappel. Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon op zoek bent naar iets nieuws, onze ‘ziel’ zal je zeker bekoren. Het is een ideale metgezel voor momenten waarop je het leven en haar ziel wilt ervaren.

Genieten maar!

Dus hef een glas op de ongeëvenaarde geest van de kust terwijl je geniet van de eigenzinnige kustbieren van Kustbrouwers. Laat de golven van smaak over je heen spoelen en laat je meevoeren op een reis vol passie en avontuur. Dit zijn niet zomaar bieren: dit is een eerbetoon aan de kust, gebrouwen met liefde.

Proost!

Delen

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.