Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Blog > Bier > Nieuw Hoofdstuk: Naeckte Brouwers Gaat Biologisch

Nieuw Hoofdstuk: Naeckte Brouwers Gaat Biologisch

Delen

Naeckte Brouwers: Een Nieuwe Stap in Duurzaamheid

Bij Naeckte Brouwers, bekend om hun ambachtelijke bieren, breekt een nieuw hoofdstuk aan. De Amstelveense brouwerij heeft onlangs een transformatie ondergaan en stapt vol vertrouwen de wereld van biologisch brouwen in.

Nieuwe Huisstijl: Groen en Biologisch

Met hun sprankelende nieuwe huisstijl benadrukt Naeckte Brouwers niet alleen hun evolutionaire stap, maar ook hun groene en biologische ambities. De frisse uitstraling symboliseert een harmonieuze mix van traditie en duurzaamheid.

Belangrijke Vernieuwing

Michel Lagrand, van Naeckte Brouwers, is enthousiast over deze nieuwe fase. “De onthulling van onze nieuwe huisstijl markeert een belangrijke mijlpaal voor ons. Het symboliseert niet alleen onze groei als brouwerij, maar ook onze toewijding aan hoogwaardig, biologisch brouwen.”

Frisse en Groene Uitstraling

Binnenkort zal de nieuwe huisstijl zichtbaar zijn op alle fronten, van vernieuwde etiketten tot online platformen en marketingmaterialen. Alles krijgt een fris en groen tintje.

Ontdek de Biologische Belofte

Voor bierliefhebbers is dit het perfecte moment om kennis te maken met de nieuwe biologische bieren van Naeckte Brouwers. Proost op een groene toekomst!

Bron: Bierista & Naeckte Brouwers

Delen

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.