Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Blog > Bier > Nieuw alcoholvrij bier van Abdij Koningshoeven - La Trappe Epos

Nieuw alcoholvrij bier van Abdij Koningshoeven – La Trappe Epos

Delen

Nieuw: La Trappe Epos 0.0% – Een Lichtblond Alcoholvrij Trappistenbier

Beste Bierfamilie-leden,

We hebben opwindend nieuws voor de liefhebbers van alcoholvrij bier! De monniken van Abdij Koningshoeven hebben na het succes van La Trappe Nillis 0.0% (zie winnaar top 25 alcoholvrije bieren) een nieuw lichtblond trappistenbier ontwikkeld, genaamd La Trappe Epos 0.0%. Dit bier is bedoeld als aanvulling op de bestaande donkere 0.0% variant en belooft een nieuwe dimensie toe te voegen aan het spectrum van alcoholvrije bieren.

Waar de naam Nillis verwijst naar de afwezigheid van alcohol, richt Epos zich op een nieuw hoofdstuk in de wereld van speciaalbier. ‘Epos’ is het Latijnse woord voor ‘verhaal’ en symboliseert vaak een historische gebeurtenis.

Vader Abt Isaac legt uit: “We zien een verandering in de houding ten opzichte van alcoholgebruik. Bewust drinken wordt steeds populairder, waarbij mensen meer nadenken over hun alcoholconsumptie en streven naar een gebalanceerde levensstijl. Mensen zoeken naar alternatieven voor traditionele alcoholische dranken, maar willen daarbij niet inleveren op kwaliteit en smaak. We zien dit als een positieve ontwikkeling en voelen ons verantwoordelijk om hieraan bij te dragen.”

La Trappe Epos 0.0% is een verfrissend, troebel, lichtblond trappistenbier met een royale schuimkraag. Bij het brouwen van dit bier zijn uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt, wat resulteert in een toegankelijk en uniek trappistenbier met een aangename bitterheid en een verfrissende licht zure afdronk.

Ook wij hopen dit nieuwe bier binnenkort aan onze collectie toe te mogen voegen!

Proost!

Het Team van Bierfamilie.nl

Delen

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.