Zoek
Sluit dit zoekvak.

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > Moersleutel Craft Brewery Macaroon Machine

Beoordeeld met een:

9,6

Aangeboden door: Moersleutel Craft Brewery

Moersleutel Craft Brewery Macaroon Machine

Macaroon Machine (10%) is een enerverend stout bier. Een bier die niet te vergelijken is met een ander bier. Proef het bier nu zelf!

  • Stout bier
  • Alcoholpercentage 10%
  • Met tonen van vanille, kokos en chocolade
  • Lekker in combinatie met rood vlees of zoete desserts

 35,70 142,80

Wenskaart toevoegen?

Let op: Kies je ervoor om een wenskaart toe te voegen, dan kun je op de afrekenpagina bij 'Bestelnotities' je persoonlijke tekst toevoegen voor op de wenskaart! De wenskaart hoeft één keer te worden toegevoegd voor de gehele bestelling.

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst
SKU 28dca23943ce Categorieën ,

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

Macaroon Machine

Macaroon Machine is één van de vier core range bier van Moersleutel. Een stout bier met flinke tonen van kokos, chocolade en vanille. Het alcoholpercentage bedraagt 10%. Pure luxe in je glas is precies waar het om gaat. Een rijk aroma gecombineerd met een decadent smaakprofiel. Een hint van vanille voert de boventoon wanneer je ruikt aan dit bier. Maar pas wel op. Het hoge alcoholpercentage zorgt er voor dat je niet veel van deze bieren kan drinken. Ga er dus even goed voor zitten en geniet van een stukje pure klasse. Wij adviseren om Macaroon Machine te drinken op een temperatuur van z’on 8 graden Celsius.

Brouwerij De Moersleutel

Brouwerij De Moersleutel is gevestigd in Alkmaar. De brouwerij staat bekend om de innoverende bieren. Vooral IPA’s, Stout bieren en Porters zijn de meest bekende bierstijlen van de brouwerij. Alle bieren worden geëxporteerd over de hele wereld en daarom worden deze allemaal op blik gemaakt. Er worden steeds grotere oplages gemaakt en veel exclusieve brouwsels die slechts eenmalig gebrouwen worden. Macaroon Machine is één van de standaard bieren uit het assortiment van de brouwerij. En wat voor één! Misschien wel één van de beste stout bieren van Nederland? Proef het zelf.

Foodpairing tips

Speciaalbier gaat nog beter smaken wanneer je dit combineert met de juiste gerechten. Daarom hebben wij wat onderzoek voor jullie gedaan. Macaroon Machine is prima te combineren met:
  • Pure chocolade
  • Rood vlees
  • Zoete desserts

Extra informatie

Extra informatie

Biersoorten

Land

Bierverpakking

Gisting

Brouwerij

Moersleutel Craft Brewery

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “Moersleutel Craft Brewery Macaroon Machine” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.