Moersleutel Craft Brewery

Over Moersleutel Craft Brewery

De Moersleutel: Ambachtelijke brouwerij uit Alkmaar

In de Nederlandse biercultuur is er de afgelopen jaren een groeiende vraag naar ambachtelijk gebrouwen bier. Eén van de Nederlandse brouwerijen die hierop inspeelt is de Moersleutel uit Alkmaar. De Moersleutel is opgericht in 2016 door vier broers, met als doel om kwalitatief hoogwaardig bier te brouwen met een eigen karakter.

De bieren van de Moersleutel: Een breed aanbod met verrassende smaken

De Moersleutel heeft inmiddels een breed aanbod aan bieren, met namen als Motorolie, Crank the Juice en Macaroon Machine. Het aanbod varieert van lichte en frisse bieren tot zware, donkere en complexe bieren. De brouwerij experimenteert graag met nieuwe smaken en brouwmethoden, waardoor elk bier een verrassing is voor de smaakpapillen.

Duurzaamheid bij de Moersleutel: Het belang van milieuvriendelijk produceren

Bij de Moersleutel hecht men veel waarde aan duurzaamheid. Zo worden er uitsluitend biologische grondstoffen gebruikt en wordt er geprobeerd om zo min mogelijk afval te produceren. Daarnaast wordt er bij de productie van bier zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een gesloten watersysteem en wordt het brouwproces zoveel mogelijk geautomatiseerd om energie te besparen.

Het succes van de Moersleutel: Van kleine brouwerij naar internationaal bekende speler

Het succes van de Moersleutel is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Wat begon als een kleine brouwerij in Alkmaar, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekende speler. De bieren van de Moersleutel zijn niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen en zelfs in Amerika te verkrijgen. Het succes van de brouwerij is te danken aan de hoge kwaliteit van de bieren en de continue vernieuwing en verbetering van het aanbod.

Conclusie: De Moersleutel, een brouwerij met karakter

Al met al is de Moersleutel een brouwerij met karakter. Met een breed aanbod aan verrassende bieren, een focus op duurzaamheid en een continue streven naar verbetering en vernieuwing, heeft de brouwerij zich de afgelopen jaren weten te onderscheiden in de Nederlandse biercultuur.

Evenementen van Moersleutel Craft Brewery

Naam event 1

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Naam event 2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Naam event 2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Contactgegevens

Pettemerstraat 12
1823 CW Alkmaar
Nederland
Biersoorten
1
1
1
Brouwerij
5
Land
6
Bierverpakking
5
cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms