BLACK FRIDAY DEALS - HET HELE WEEKEND MINIMAAL 10% KORTING OP ALLE BIEREN & PAKKETTEN

St. Bernardus Brouwerij Abbey Ale Wit

St. Bernardus Witbier (5,5%) is een mistig witbier met fruitige toetsen van banaan, koriander en citrus. Een echte dorstlesser!

Extra informatie

Biersoorten

Kleur

Bierverpakking

Gisting

Land

St. Bernardus Wit

St. Bernardus Wit is een ongefilterd witbier, met een zachte, volle smaak. Smaken van banaan, verse koriander en citrus maken dit bier een echte dorstlesser. Het abdijbier is ontwikkeld in samenwerking met Pierre Celis, één van de grondleggers van het Belgische witbier. In België wordt Pierre Celis ook wel beschouwd als ‘de godfather’ onder de witbieren. Net als alle andere speciaalbieren van Brouwerij St. Bernardus, heeft de St. Bernardus Wit ook een hergist op de fles. Het bier is lichtgeel/goudgeel van kleur en kent een fijne witte schuimkraag. Je kunt deze dorstlesser het beste inschenken op een temperatuur van 5 graden Celsius in een mooi tulpglas. Op deze manier blijven de verfrissende smaken het beste behouden.

Brouwerij St. Bernardus

Brouwerij Sint Bernardus is een brouwerij gevestigd in het Belgische plaatsje Watou. De brouwerij is in 1945 opgericht om de bieren van Westvleteren onder licentie te gaan brouwen. In 1992 eindigde de licentie, is de brouwerij gaan brouwen onder een eigen merknaam: Brouwerij Sint Bernardus. De brouwerij pompt het eigen water van ongeveer 150 meter onder de grond omhoog en heeft een eigen hoppenveld. Deze bieringrediënten vormen de basis voor het brouwproces van Brouwerij Sint Bernardus en geeft smaak en karakter aan de St. Bernardus Bieren. Met de St. Bernardus abt 12 heeft de brouwerij één van de beste bieren van de wereld in huis en de St. Bernardus Wit is één van de betere witbieren!

Foodpairing tips:

Je kunt de St. Bernardus Wit het beste combineren met één van onderstaande gerechten:

  • Geitenkaas salade
  • Mosselen
  • Witte vis
  • Kip- en andere gevogelte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “St. Bernardus Brouwerij Abbey Ale Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

St. Bernardus Brouwerij Abbey Ale Wit

 2,29

3 op voorraad

Beoordeeld met een:

9,6

Biersoorten
Brouwerij
Bierkenmerk
Allergenen
Bierverpakking
Land
Kleur
Gisting
Inhoud Bierpakket

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.