Two Chefs Brewing

Over Two Chefs Brewing

Two Chefs Brewing: Ambachtelijke brouwers uit Amsterdam

Two Chefs Brewing is een ambachtelijke brouwerij uit Amsterdam, opgericht in 2012 door twee vrienden die gepassioneerd zijn door bier en koken. Sinds de oprichting is de brouwerij uitgegroeid tot een populaire naam in de Nederlandse bierwereld, bekend om hun creatieve brouwsels en bijzondere smaakcombinaties.

Het ontstaan van Two Chefs Brewing

De twee oprichters, Sanne Slijper en Martijn Disseldorp, hebben elkaar ontmoet op de koksopleiding. Al snel ontdekten ze dat ze naast een passie voor koken ook een liefde voor bier deelden. Ze begonnen met het brouwen van hun eigen bier en deelden dit met vrienden en familie. Al snel ontstond het idee om hun eigen brouwerij op te richten en zo ontstond Two Chefs Brewing.

Creativiteit en vakmanschap

Two Chefs Brewing staat bekend om hun creativiteit en vakmanschap. Het brouwen van bier is voor hen een kunstvorm, waarbij ze experimenteren met bijzondere ingrediënten en smaakcombinaties. Zo hebben ze bijvoorbeeld een bier gebrouwen met de smaak van drop en een bier met de smaak van popcorn.

Het brouwproces

Het brouwproces bij Two Chefs Brewing is volledig handmatig en vindt plaats in kleine batches. Hierdoor kunnen ze volledige controle uitoefenen over het brouwproces en de kwaliteit van het bier garanderen. Het brouwproces begint met het selecteren van de beste ingrediënten, zoals mout, hop en gist. Vervolgens wordt het bier gebrouwen en vindt het vergistingsproces plaats. Na de vergisting wordt het bier gebotteld en is het klaar om gedronken te worden.

Het bierassortiment

Two Chefs Brewing heeft een breed assortiment aan bieren, variërend van lichte pilseners tot zware stouts. Hun bieren hebben vaak bijzondere namen, zoals Funky Falcon IPA en Green Bullet Tripel. Naast hun vaste assortiment brengen ze regelmatig nieuwe bieren uit, waaronder limited edition bieren die alleen verkrijgbaar zijn in hun eigen proeflokaal.

Het proeflokaal

Het proeflokaal van Two Chefs Brewing is gevestigd in Amsterdam-West en is de perfecte plek om kennis te maken met hun bieren. Hier kun je genieten van hun verschillende bieren, al dan niet gecombineerd met een hapje van de kaart. Het proeflokaal heeft een gezellige sfeer en is een populaire plek onder bierliefhebbers.

Samenwerkingen

Two Chefs Brewing werkt regelmatig samen met andere brouwerijen en horecagelegenheden. Zo hebben ze bijvoorbeeld samengewerkt met brouwerij De Molen om een bier te creëren met de smaak van speculaas en hebben ze een bier gebrouwen in samenwerking met horecagelegenheid Bar Alt.

Conclusie

Two Chefs Brewing is een ambachtelijke brouwerij uit Amsterdam die bekend staat om hun creativiteit en vakmanschap. De brouwerij is opgericht door twee vrienden met een passie voor koken en bier en is inmiddels uitgegroeid tot een populaire naam in de Nederlandse bierwereld. Hun brouwsels zijn bekend om hun bijzondere smaakcombinaties en gebruik van onverwachte ingrediënten. Het brouwproces is volledig handmatig en vindt plaats in kleine batches, waardoor de kwaliteit van het bier gegarandeerd kan worden. Het bierassortiment varieert van lichte pilseners tot zware stouts en hun proeflokaal in Amsterdam-West is een gezellige plek om kennis te maken met hun bieren. Two Chefs Brewing werkt ook regelmatig samen met andere brouwerijen en horecagelegenheden om nieuwe bieren te creëren. Al met al is Two Chefs Brewing een bijzondere brouwerij met een unieke kijk op bierbrouwen en een must-visit voor bierliefhebbers die op zoek zijn naar iets nieuws en creatiefs.

Evenementen van Two Chefs Brewing

Naam event 1

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Naam event 2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Naam event 2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Contactgegevens

Contactgegevens

Biersoorten
1
1
Kleur
1
Land
2
Bierverpakking
2
cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms