Zoek
Sluit dit zoekvak.

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > Brouwerij Het Anker Lucifer

Beoordeeld met een:

9,6

Aangeboden door: Brouwerij Het Anker

Brouwerij Het Anker Lucifer

Lucifer (8%) is on fire! Een populair blond bier met fruitige toetsen en een evenwichtige lange afdronk met een licht bittertje.

 2,29

Uitverkocht

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst
SKU b0e1a2530c72 Categorieën ,

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

Lucifer

Lucifer is een sterk blond bier van hoge gisting. Sinds 1980 werd het bier gebrouwen door Brouwerij Riva. Echter kreeg brouwerij Het Anker in 2009 het recht om het bier te gaan brouwen en in grote oplage in de markt te zetten. Het bier is mooi helder van kleur en kent een alcoholpercentage van 8%. Door de toevoeging van verschillende ingrediënten blijft dit bier altijd in zijn waarde. Bij het uitschenken ontstaat een mooie witte schuimkraag. Laat je verleiden door de fruitige toetsen en subtiele hoptoets. Bovendien is een zachte bitterheid aanwezig, gevolgd door een evenwichtige, lange afdronk. Wij adviseren om Lucifer te drinken op een temperatuur van ongeveer 6 graden Celsius.

Brouwerij Het Anker

Brouwerij Het Anker is vooral bekend door de bieren van Gouden Carolus en Maneblusser. Sinds 2009 heeft de brouwerij het boer Lucifer ook opgenomen in haar assortiment. Door dit bier aan te bieden aan het grote publiek is ook dit bier enorm populair geworden. Inmiddels zijn de bieren van Het Anker niet meer weg te denken niet meer weg te denken in de bierwereld. Alle bieren worden over over meer dan 40 landen geëxporteerd. In 1990 opende binnen de muren van de brouwerij een eigen hotel. Eind 2010 is ook een vernieuwde brasserie toegevoegd. Het is als bierliefhebber prima vertoeven op het complex. Altijd leuk om de rondleidingen bij te wonen!

Ingrediënten Lucifer

Het brouwconcept van Brouwerij Riva is ongewijzigd overgebleven sinds de overdracht naar brouwerij Het Anker. De brouwmeesters zijn door gaan brouwen met exact dezelfde ingrediënten. In het brouwsel van Lucifer zijn onderstaande ingrediënten toegevoegd:
  • Water
  • Gerstemouten
  • Kandijsuiker
  • Verschillende hoppen
  • Gist
  • Overige smaaktoevoegingen

Foodpairing tips

Wist je dat Lucifer nog beter gaat smaken wanneer je deze combineer met het juiste gerecht? Speciaal voor onze familieleden zijn wij daarom op onderzoek gegaan. Wij raden aan om dit blondje te drinken in combinatie met één van onderstaande gerechten:
  • Jong- en belegen kazen
  • Frisse salades
  • Een bitterbal
 

Extra informatie

Extra informatie

Brouwerij

Brouwerij Het Anker

Biersoorten

Soort bierglas

Kleur

Land

Bierverpakking

Gisting

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “Brouwerij Het Anker Lucifer” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.