EK 2024 Special - Zweetband Memphis tijdelijk verkrijgbaar!

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > Brouwerij Duindauw Blozend Blondje

Beoordeeld met een:

9,6

Aangeboden door: Duindauw

Brouwerij Duindauw Blozend Blondje

Blozend Blondje (5,5%) is blond bier van hoge gisting. Heerlijk frisse tonen gecombineerd met een zoetje.

 2,49

115 op voorraad

Wenskaart toevoegen?

Let op: Kies je ervoor om een wenskaart toe te voegen, dan kun je op de afrekenpagina bij 'Bestelnotities' je persoonlijke tekst toevoegen voor op de wenskaart! De wenskaart hoeft één keer te worden toegevoegd voor de gehele bestelling.

EK Zweetband Memphis toevoegen?

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst
SKU 4b74da3694de Categorieën ,

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

Blozend Blondje

Blozend Blondje is een blonde dame vol verrassingen uit Castricum. Dit blond bier is goudgeel van kleur en heeft een alcoholpercentage 5,5%. Een bier van hoge gisting vol met frisse tonen met een subtiel zoet aroma. Brouwerij Duindauw heeft één bepaald geheim ingrediënt gebruikt in het brouwproces die bij iedereen zorgt voor een gezonde blos op de wangen. Dit ingrediënt wordt echter niet prijsgegeven. Wij ervaren Blozend Blondje als een echte lekkernij. Wanneer je dit bier drinkt op een temperatuur van ongeveer 6 tot 8 graden Celsius komen de smaken pas écht goed naar voren.

Brouwerij Duindauw

Brouwerij Duindauw is een ambachtelijke bierbrouwerij uit de Noord-Hollandse kustplaats Castricum. In 2016 startten de boezemvrienden Laurens en Frank met hobbymatig bier brouwen in een eigen garage. Dit werd in eerste instantie in hele kleine oplages gedaan. Castricum had nog geen eigen speciaalbier, dus dit zette brouwerij Duindauw aan het denken. In samenwerking met De Noord-Hollandse Bierbrouwerij uit Uitgeest konden zij eindelijk in grotere oplages Blozend Blondje gaan maken. Inmiddels is dit lokale bier in vele lokale horecagelegenheden en slijterijen verkrijgbaar.

Ingrediënten Blozend Blondje

Blozend Blondje is een eigenaardig blond bier van hoge gisting. Om tot dit eindproduct te komen heeft brouwerij Duindauw gebruik gemaakt van een aantal ingrediënten in het brouwproces. Opmerkelijk is dat er één geheim recept is toegevoegd welke niet bekend wordt gemaakt. Onderstaande ingrediënten zijn toegevoegd in het brouwproces:
  • Duinwater
  • Mout
  • Hop
  • Gist
  • Geheim ingrediënt

Foodpairing tips

Wist je dat bier nog beter kan gaan smaken wanneer je dit combineert met de juiste spijzen? Om jullie van de juiste informatie te voorzien hebben wij het vervelende beroep om uitgebreid te proeven.  Wij kunnen onderstaande gerechten aanbevelen om te combineren met Blozend Blondje:
  • Frisse salades
  • Gerechten met kip- en andere gevogelten
  • Jong belegen kaas
  • Bitterbal
Brouwerij Duindauw heeft naast dit blond bier ook nog een ‘Tripel bier’ op de markt: Dorpsgek. Ook deze is via de webshop online te bestellen.

Extra informatie

Extra informatie

Brouwerij

Brouwerij Duindauw

Biersoorten

Soort bierglas

Kleur

Land

Bierverpakking

Gisting

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “Brouwerij Duindauw Blozend Blondje” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.