Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > Brouwerij Alken-Maes Grimbergen Hop Karakter

Beoordeeld met een:

9,6

Aangeboden door: Brouwerij Alken Maes

Brouwerij Alken-Maes Grimbergen Hop Karakter

 2,29

13 op voorraad

Wenskaart toevoegen?

Let op: Kies je ervoor om een wenskaart toe te voegen, dan kun je op de afrekenpagina bij 'Bestelnotities' je persoonlijke tekst toevoegen voor op de wenskaart! De wenskaart hoeft één keer te worden toegevoegd voor de gehele bestelling.

EK Zweetband Memphis toevoegen?

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

Grimbergen Hop Karakter

Grimbergen Hop Karakter is een rijk blond bier met een alcoholpercentage van 8%, hergist op fles. Het wordt verrijkt met de beste aromatische hop die zorgt voor elegante bittere toetsen en een hoppig karakter. Een karakterbier voor karakters.

Brouwerij Alken-Maes

De Grimbergen Blond wordt sinds 1993 gebrouwen, maar voor de geschiedenis van de Grimbergen Bieren gaan we terug naar het jaar 1128. De ‘Heilige Norbertus’ bouwde in de Brabantse gemeente Grimbergen een abdij voor de kloosterorde der Norbertijnen. Naast de activiteiten met betrekking tot het geloof spitste de abdij zich toe tot het brouwen van bier. Tijdens de Franse Revolutie werd het klooster gesloten en daarmee verdween ook de brouwerij. Later werd de abdij heropgericht, maar zonder een eigen brouwerij. Omstreeks 1958 nam Brouwerij Maes persoonlijk contact op met de brouwerij. De insteek was dat de Grimbergen Dubbel verder werd gecommercialiseerd. Na vele verhuizingen en fusies tussen verschillende brouwerijen is de brouwerij sinds 2007 verhuist naar de Brouwerij van Alken. Vanaf 2008 is de Alken-Maes Brouwerij onderdeel van de Heineken Groep. Maar met de Grimbergen Hop Karakter heeft brouwerij ook een pareltje in huis.

Extra informatie

Extra informatie

Brouwerij

Brouwerij Alken-Maes

Biersoorten

Kleur

Bierverpakking

ABV

8,0%

Land

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “Brouwerij Alken-Maes Grimbergen Hop Karakter” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.