Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Blog > Bier > Brouwerij Jopen zoekt investeerders: word (stukje) eigenaar van Jopen

Brouwerij Jopen zoekt investeerders: word (stukje) eigenaar van Jopen

Delen

Al bijna drie decennia lang vormen Lydian Zoetman en Michel Ordeman, de oprichters van Brouwerij Jopen, een onafscheidelijk brouwersduo (en levenspartners ;-)). Ondanks deze lange reis voelt het voor hen nog steeds als het begin van een avontuur. Met een overvloed aan ambities willen ze Brouwerij Jopen verder laten groeien en nog meer mensen enthousiasmeren voor speciaalbier. Ben je een bierliefhebber of een serieuze investeerder? Stap dan mee in hun droom!

Brouwerij Jopen: Een Unieke Craft Bierervaring Sinds 1994

Terug in 1994, ter gelegenheid van het 750-jarig bestaan van Haarlem, kregen de inwoners de kans om met creatieve ideeën te komen. Hieruit ontstond het idee om als één van Nederlands grootste brouwerssteden een eigen biermerk te lanceren: Jopen. Wat begon als een feestelijk initiatief, groeide al snel uit tot een blijvend succes. Zoetman en Ordeman, gedreven door hun passie voor (speciaal)bier, sprongen in het diepe. En met succes. Inmiddels zijn ze 29 jaar en ruim zeshonderd verschillende bieren verder!

Brouwerij Jopen: Grootse plannen en ideeën

We zeggen bij Jopen met regelmaat ‘we’re just getting started.’ ‘We zien veel groeimogelijkheden voor Craft Bier in het algemeen en Jopen bier in het bijzonder. Zowel in Nederland als daar buiten. We zien een verschuiving en groei naar blik bier en willen gaan investeren in een grote rotatie blik afvullijn om de vraag aan te kunnen. We willen verder doorbouwen op het succes dat we hebben binnen NON-alcoholic met onze prijswinnende NONnetjes lijn met meer smaken en variatie. We willen opschalen in de groei van specialere bieren en de ruimte creëren voor meer vatgerijpt. En we zijn bezig om nieuwe Jopen Barren te openen in steden door het hele land. 10 locaties in de komende 3 jaar, en plekken waar we Craft in de breedste zin een podium gaan geven.’- aldus Michel Ordeman en Lydian Zoetman – Jopen Brouwerij.

Brouwerij Jopen: Investeer in de Toekomst van Speciaalbier

Waarom investeren de moeite waard is? Zoals de oprichter aangeeft: “Het is een unieke kans voor bierliefhebbers om al vanaf €100 mede-eigenaar te worden, of voor serieuze investeerders die willen investeren in de beste speciaalbierbrouwerij van Nederland.”

Meer Informatie over Investeren in Brouwerij Jopen

Wil je meer weten over investeren in Brouwerij Jopen? Ontdek meer over hoe jij investeerder kunt worden van Jopen Brouwerij.

Zet ‘m op!

Het Team van Bierfamilie.nl

Bronnen:

Delen

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.