Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Blog > Bier > Bierbrouwerij Lindeboom introduceert nieuw bier: Mango Radler

Bierbrouwerij Lindeboom introduceert nieuw bier: Mango Radler

Delen

Nog een brouwerij die een nieuw biertje op de markt brengt: Brouwerij Lindeboom uit Neer introduceert de Lindeboom Radler Mango. Naast de eerder uitgebrachte Citroen en Kers kunnen bierliefhebbers nu genieten van de sappige en tropische smaak van mango, gecombineerd met de vertrouwde sprankeling van Lindeboom Pilsener, gebrouwen volgens het slow brewing principe.

De Lindeboom Radler Mango wordt gebrouwen met kristalhelder water uit eigen bron en 100% natuurlijke ingrediënten, gecombineerd met sprankelende mangolimonade. Deze toevoeging aan het assortiment van Lindeboom speelt in op de vraag van een jongere doelgroep, die opgegroeid is met de tropische smaak van mango. Met de Radler Mango blijft Lindeboom haar reputatie als brouwer van unieke Radlers hoog houden.

Daarnaast is Lindeboom Bierbrouwerij gecertificeerd als ‘Slow Brewer’. Dit internationale kwaliteitszegel wordt toegekend aan brouwerijen die hun bieren de ideale tijd geven om rustig te rijpen. Lindeboom staat bekend om haar maatschappelijke verantwoordelijkheid, duurzaamheid en bijdrage aan een positieve bedrijfscultuur.

Ontdek zelf de verfrissende smaak van Lindeboom Radler Mango en voeg een tropisch tintje toe aan je bierervaring!

Proost!

Het Team van Bierfamilie.nl

Delen

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.