Zoek
Sluit dit zoekvak.

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > Bierpakket Discovery

Beoordeeld met een:

9,6

Bierpakket Discovery

Tja, wat moet je nu kiezen? Er zijn zo enorm veel speciaalbieren en ook zo enorm veel verschillende bierstijlen dat het soms lastig kiezen is. Om jou deze moeite te besparen hebben wij het Discovery Bierpakket al voor jou samengesteld. Verschillenden speciaalbieren met verschillende bierstijlen, gebrouwen door verschillende brouwerijen. Dit pakket is dus echt een ontdekkingstocht, waarmee jij erachter kunt komen welk speciaalbiertje het beste bij jou past! Wij hebben ervoor gekozen om 8 verschillen bieren van maar liefst 8 verschillende brouwerijen in dit bierpakket aan te bieden, zodat je lekker veel te proeven hebt. Het pakket bestaat uit:

  • 8 speciaalbieren (afwisselende bieren)
  • Uniek bierglas
  • Bierviltjes
  • Bierfamilie bieropener

 34,95

Uitverkocht

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst
SKU 6097627840809 Categorieën ,

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

Het Discovery Bierpakket is een waar avontuur. Er is immers zoveel keuze dat je soms gewoon niet meer weet waar je moet beginnen. Om jou te ontzorgen hebben wij het ideale pakket al voor jou samengesteld. Bewust hebben we ervoor gekozen een aantal juweeltjes onder te brengen in het pakket. Dit pakket bevat namelijk speciaalbieren van verschillende bierstijlen die bij het grote publiek nog vrij onbekend zijn. Met dit pakket kom jij er dus achter welke bierstijl het beste bij jou past, maar daarnaast kom je in aanraking met speciaalbieren die in jouw omgeving vermoedelijk nog onbekend zijn. Een echte discovery dus :) Wij hebben ervoor gekozen om 8 verschillen bieren van maar liefst 8 verschillende brouwerijen in dit bierpakket aan te bieden, zodat je lekker veel te proeven hebt!

Discovery Bieren

Een waar avontuur! Allemaal bieren met een enorme goede kwaliteit, maar toch nog vrij onbekend bij het grote publiek. Deze speciaalbieren maken het echt mogelijk om jouw favoriete bierstijl te ontdekken, maar daarnaast kom je natuurlijk in aanraking met speciaalbieren die je normaal niet zo snel tegenkomt!

Bierglas

Wij weten dat er onder echte bierliefhebbers veel mensen glaswerk verzamelen. Het is dan ook heel gaaf als je een speciaalbier uit kunt schenken in het bijpassende glas! Om die reden hebben wij besloten om aan ieder bierpakket een glas toe te voegen. Het glas pas uitstekend bij het bierpakket, aangezien wij een glas toevoegen van 1 van de brouwerijen!

Extra’s

Naast 8 speciaalbieren van jouw favoriete bierstijl en een bijpassend bierglas voegen wij aan ieder pakket extra producten toe, waardoor ieder bierpakket een feestje wordt om te ontvangen. Aan ieder pakket dat ons magazijn verlaat voegen wij een Bierfamilie Bieropener, diverse bierviltjes en een tasting formulier toe!

Extra informatie

Extra informatie

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “Bierpakket Discovery” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.