Zoek
Sluit dit zoekvak.

Taal

Login / meld je aan

Ik wil verkopen via Bierfamilie

Ben je op zoek naar een (extra) mogelijkheid om jouw brouwerij onder jouw doelgroep onder de aandacht te brengen? Ontdek wat Bierfamilie.nl voor je kan betekenen, hoe het in z’n werk gaat en hoe jij jouw prachtige product onder de aandacht brengt bij jouw doelgroep!

De vele voordelen van verkopen via Bierfamilie

Samen ontdekken we mogelijkheden en helpen we enthousiaste brouwerijen met een droom. Word partner en geniet van:

Ben je er klaar voor?

Jouw online verkoopkanaal openen doe je al in slecht een aantal stappen:

Veelgestelde vragen

Alle brouwerijen zijn welkom, dus ook jouw brouwerij. Graag zelfs!

Bij Bierfamilie.nl hanteren we twee mogelijkheden van samenwerken, waarbij we elk andere kosten rekenen. Deze hebben wij hieronder voor je uitgelicht:

Samenwerking – ‘Verkoper’:

Bij deze samenwerking start je eigenlijk zonder kosten met het verkopen van jouw producten en dus volledig zonder risico! Je betaalt enkel per bestelling een commissie van 10,4% en een vaste fee van € 0,65. Je bent zelf verantwoordelijk voor de afhandeling en verzending van bestellingen.

Samenwerking – ‘Fulfillment’:

Kies je voor de samenwerking ‘Fulfillment’, dan profiteer je van grote extra voordelen, als:

  • Inkoopvoordelen bij bezorgdienst(en)
  • Fulfillment door Bierfamilie.nl
  • Geen extra commissiekosten
  • Verpakking in eigen branding (optioneel)
  • Jouw producten in onze eigen pakketten
  • Promotie via Bierfamilie.nl

Voor deze samenwerkingsvorm hanteren wij € 125 voor de setup Verder hanteren wij ‘verkoop in consignatie’, wat wilt zeggen dat wij na afloop van ieder kwartaal de balans opmaken van hetgeen wat er is verkocht. Jouw brouwerij kan Bierfamilie.nl na deze periode het aantal verkochte producten factureren o.b.v. de inkoopprijs.

Bierfamilie.nl heeft elke maand duizenden bezoekers. Om dit te verhogen zijn we constant bezig met verbeteren van de webshop. Bijvoorbeeld op het gebied van SEO, aanbod, verbeteringen van de site en marketing. Hierdoor krijgen we steeds meer bezoekers, waardoor jouw werk ook sneller verkocht kan worden. Een deel heb je ook zelf in de hand. Om nog beter gevonden te worden is het belangrijk om je werk een goede productnaam te geven (gebruik kernwoorden waar mensen op zouden kunnen zoeken). Ook de beschrijving van je producten moet een goede tekst zijn met deze kernwoorden. Daarnaast kun je zelf ook voor promotie zorgen. Deel de link van je shop of onze site (www.bierfamilie.nl) met je familie, vrienden, kennissen zodat zij je weten te vinden. Ook op sociale media en op andere sites, kun je naar Bierfamilie.nl verwijzen. Hoe meer je zichtbaar bent, hoe sneller je gevonden wordt en hoe sneller je producten verkoopt.

Uitstekend, daardoor vergroot je de kans op online succes!

Nu kunnen wij natuurlijk niet inschatten hoeveel tijd het je kost op je webshop te onderhouden? En kan het ons voorstellen dat je liever niet bezig bent met de logistieke afhandeling hiervan. Daarom hebben wij een extra mogelijkheid voor jou! Wij hebben namelijk een mogelijkheid om jouw webshop eenvoudig ‘over te nemen’, én wat wij voor meerdere brouwerijen al succesvol inzetten!

Wij maken een integratie tussen jouw website en Shopify via een frame en zorgen dat het volledige bestelproces via ons verloopt, van betaling tot verzending. Wij houden de verkoop netjes bij, zodat jij na afloop van ieder kwartaal een factuur kunt sturen van de verkoop!

Verder hanteren wij de volgende kosten:

  • Eenmalige inrichting vanaf € 199
  • Licentiekosten: Shopify Bierfamilie.nl licentie € 15 per maand of Shopify eigen licentie vanaf  € 28 per maand

De kosten voor een eigen Shopify licentie liggen aanzienlijk hoger, dan wanneer je leunt op onze bestaande licentie ivm het inrichten ervan. Ons advies is daarom om allereerst te leunen op onze licentie. Let op; je krijgt zelf geen gebruikersaccount, dit is helaas niet mogelijk.

Uiteraard! Gave promotie van jouw brouwerij houden we natuurlijk niet tegen. Let er wel op dat wij altijd gratis verzending hanteren, dus zorg ervoor dat – wanneer het geen pakketpost is – je kiest voor brievenbuspost om hoge kosten te voorkomen.

Wij communiceren altijd gratis verzending richting de klant, dus het is belangrijk om hier ook rekening mee te houden bij het bepalen van jouw verkoopprijzen.

Kies je voor een ‘Verkopersaccount’ en ga je zelf verzenden, dan adviseren wij om de verzendkosten mee te nemen in de verkoopprijs. 

Kies je voor ‘Fulfillment’, dan leun je mee op onze verzendtarieven. Wij zullen deze ieder kwartaal meenemen in de rapportage en aftrekken van het totaalbedrag.

Wij bieden helaas niet de mogelijkheid om losse flessen per stuk te bestellen, op uitzonderingen na. Wil je weten wat deze uitzonderingen zijn, stuur dan een e-mail naar: [email protected].

Wij bieden verschillende mogelijkheden. Standaard verzenden wij alle bestellingen in onze eigen Bierfamilie verzenddozen, welke zijn gecertificeerd en van kruisverdeling zijn voorzien. Bij verkoop in consignatie berekenen wij onze inkoopprijzen door.

Nu kan het ons voorstellen dat je jouw producten in eigen verzenddozen wilt versturen, logisch natuurlijk! Uiteraard hebben wij ook hiervoor een oplossing. Je kunt bij ons eenvoudig verzenddozen bestellen, wij zorgen er vervolgens voor dat jouw branding op de dozen komt!

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.