Van Moll Craft Beer Toewijding

Een Belgisch blond bier van 6,5% met een subtiele, kruidige Waalse gist. Goed gehopt met een vleugje Amerikaanse Cascade hop. Een heerlijke dorstlesser met pit!

Informatie over Van Moll Craft Beer Toewijding

Extra informatie

Biersoorten

Land

Bierverpakking

Over Van Moll Craft Beer Toewijding

Van Moll Toewijding

Niet alleen de naam, maar ook het etiket maakt de echte bierliefhebber al zeer nieuwsgierig. De Van Moll Toewijding is een waanzinnig mooi Blond Bier, gebrouwen volgens de Belgische stijl (op Belgische leest geschoeid). Dit speciaalbier is licht troebel van kleur en kent een fijne witte en romige schuimkraag. Met een alcoholpercentage van 6,5% mag je gerust stellen dat de Van Moll Toewijding een fris biertje is. De peperige Waalse gist en Amerikaanse hop zorgen voor de typische Van Moll bitterheid. In een tulpvormig glas komen de smaakaroma’s het beste naar voren. Absoluut een aanrader om eens lekker in het zonnetje te nuttigen!

Brouwerij Van Moll

In 2013 openden oprichters Jaap Hermans en Erwin van Moll in hartje Eindhoven de kroeg, microbrouwerij, brewpub en proeflokaal: Brouwerij Van Moll. De heren merkten ook op dat de vraag naar craft- en speciaalbieren alleen maar aan het stijgen was en vonden het maar vreemd dat Eindhoven nog geen eigen brouwerij had. Daarnaast hebben Jaap & Erwin ook een enorme passie voor het brouwen van speciaalbier en dat is terug te vinden in de bieren die zij geproduceerd hebben. Brouwerij Van Moll is te vinden op de Keizersgracht 16A in Eindhoven. Mocht je in de buurt zijn, aarzel dan niet en probeer één van de bieren van Van Moll! En anders is het ook goed mogelijk dat je de heren van Brouwerij Van Moll tegenkomt op één van de vele bierevenementen.

Ingrediënten Van Moll Toewijding

De Van Moll Toewijding is een echte dorstlesser met een pittige randje. De brouwerij heeft in het brouwproces gebruik gemaakt van de onderstaande bijzondere ingrediënten om tot de unieke smaak te komen:

 • Water
 • Peperige Waalse gist
 • Amerikaanse hop

Beer Awards Van Moll Toewijding

Op de jaarlijkse Dutch Beer Challenge worden diverse brouwerijen genomineerd voor een aantal mooie Beer Awards. In 2017 mocht Brouwerij Van Moll met de Van Moll Toewijding een mooie prijs van de vakjury in ontvangst nemen:

 • Dutch Beer Challenge – Silver (2017) –> in de categorie Blond-/Meibock

Samen met 11 andere prijswinnende bieren hebben wij de Van Moll Toewijding toegevoegd in het Prijswinnend Bierpakket. Leer meer over het proeven en beoordelen van speciaalbier door deze prijswinnende bieren samen met een aantal vrienden en andere (bier)familieleden te proeven. Probeer bijvoorbeeld eens een gezellige thuisproeverij te organiseren…

Foodpairing tips

De Van Moll Toewijding is een fris bier met een bittere afdronk. Wij raden daar om aan om dit biertje te nuttigen bij onderstaande gerechten:

 • Witte vis
 • Kip- en gevogelte
 • Frisse salades
 • Pittige worst

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Van Moll Craft Beer Toewijding” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie verkoper

 • Shopnaam: Bierfamilie.nl
 • Verkoper Bierfamilie.nl
 • Adres:
 • Nog geen beoordelingen!
Van Moll Toewijding Blik

Van Moll Craft Beer Toewijding

 2,89

Op voorraad

Biersoorten
Brouwerij
Bierkenmerk
Kleur
Land
Bierverpakking
cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms