EK 2024 Special - Zweetband Memphis tijdelijk verkrijgbaar!

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > STOKED! Beer Unfiltered Lager

Beoordeeld met een:

9,6

Aangeboden door: Stoked Beer

STOKED! Beer Unfiltered Lager

Unfiltered Lager (5%) is een Nederlandse Lager met Duitse invloeden. Geniet van deze prijswinnaar!

 • Lager
 • Alcoholpercentage 5%
 • Lichte smaak van karamel en moutig smaakprofiel
 • Bekroond met Silver op de World Beer Awards 2021
 • Lekker in combinatie met een fruitsalade, mosselpan of zeebaars

 2,59

Uitverkocht

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst
SKU 8f34c1c7fd61 Categorieën ,

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

Unfiltered Lager

Unfiltered Lager is een zogeheten Kellerbier. Het alcoholpercentage bedraagt 5%. Dit bier komt het meest in de buurt van een Ongefilterd bier uit München en omgeving. De mix van traditionele biologische mouten van hoge kwaliteit zorgen voor de body en kleur. Maar bij de eerste slok proef je een lichte smaak van karamel en een moutig smaakprofiel. De klassieke Nobel hoppen geven dit bier een milde bitter en een fris aroma. Officieel is dit bier in mei 2021 geïntroduceerd aan het grote publiek. Amper vijf maanden na de introductie van Unfiltered Lager is het bier bekroond met een Silver award op de World Beer Awards . Zo zie je de kwaliteit en erkenning direct terug bij dit fantastische bier. Wij adviseren om dit bier te serveren op een temperatuur van 5 graden Celsius.

Brouwerij STOKED!

Brouwerij STOKED! is een huurbrouwerij gevestigd in Bergen (Noord-Holland). De vier eigenaren (Dustin, Pieter, Ruben en David) dromen al jarenlang van een eigen bier. Iedere eigenaar heeft zijn eigen competenties om de bieren goed in de markt te kunnen zetten. Hoofdbrouwer Dustin Paul heeft meer dan 10 jaar in 4 verschillende werelddelen gewoond. Overal heeft hij verschillende bieren geproefd. De meeste indruk heeft Duitsland gemaakt. Voornamelijk de bieren uit het zuiden van Duitsland smaakte voortreffelijk. Met nadruk op de ongefilterde Munich Lagers. Bij zijn terugkomst in Nederland is gekozen om ongefilterde lagers/pils te gaan brouwen. Vooral op lokaal niveau, maar misschien wel voor het hele land? Unfiltered Lager is het eerste bier van de brouwerij. En nu al met internationale erkenning. AMAZING!

Ingrediënten Unfiltered Lager

Unfiltered Lager is voor het eerst uitgebracht in mei 2021. Gebrouwen met voorliefde voor Duitse Lagers. Daarom is dit bier ook van een waanzinnige kwaliteit. Wij zijn als Bierfamilie dan ook supertrots om dit bier op mogen nemen in ons assortiment. Tijdens het brouwproces van deze Lager zijn onderstaande ingrediënten gebruikt:
 • Water
 • Gerstemout
 • Hop
 • Gist

Foodpairing tips

Tegenwoordig is het niet meer vreemd om bier te combineren met de juiste gerechten. Juist door de juiste spijzen te combineren komen de smaken beter tot hun recht. Wil je optimaal genieten van Unfiltered Lager? Dan adviseren wij om dit bier te combineren met één van onderstaande gerechten:
 • Fruitsalade
 • Mosselpan
 • Zeebaars

Extra informatie

Extra informatie

Biersoorten

Bierverpakking

Gisting

Land

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “STOKED! Beer Unfiltered Lager” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.