MENU

ZOEKEN

WINKELWAGEN

Poesiat & Kater Kaintz Modern Tripel

 3,19

Kaintz Modern Tripel is gebrouwen met 4 verschillende mouten en dat proef je duidelijk terug in de smaak. Het is geen standaard tripel die overal verkrijgbaar is. Liefhebber van tripel bieren? Dan mag deze absoluut niet ontbreken!

Uitverkocht

Over Poesiat & Kater Kaintz Modern Tripel

Kaintz Modern Tripel

Kaintz Modern Tripel is een tripel bier met een alcoholpercentage van 8%. Lichtblond van kleur en bovenop een witte schuimkraag die redelijk stabiel is. In de neus komen aroma’s van fruitige tonen, koriander en gember vrij. Ook is er een bijzondere Japanse hop toegevoegd: Sorachi-Ace hop. Hierdoor ontwikkelen aroma’s van citroen en dille. Bovendien ontstaat er een extra bittertje in de afdronk. Deze tripel is gebrouwen met vier verschillende granen (gerst, haver, tarwe en rogge).  De koriander zorgt voor een ietwat kruidige afdronk. Wij adviseren om deze tripel te drinken op een temperatuur van 8 graden Celsius.

Brouwerij Poesiat & Kater

Brouwerij Poesiat & Kater is een bierbrouwerij die is gevestigd in Amsterdam Oost. In 2017 opent de brouwerij haar deuren en met succes. Met de lancering van de historische Van Vollenhoven serie ontstaat een enorme naamsbekendheid. De recepturen van de Van Vollenhoven serie stammen uit de periode 1733 tot 1945, waarbij in Brouwerij De Gekroonde Valk werd gebrouwen. Inmiddels heeft Brouwerij Poesiat & Kater deze bieren dus nieuw leven ingeblazen. Ook experimenteren zij met diverse recepturen om zeer eigenzinnige bieren te maken. Tegenwoordig zijn er 8 bieren uit het reguliere assortiment fulltime verkrijgbaar. Maar ook seizoensgebonden bieren vallen staat beter in de smaak. Met Kaintz Modern Tripel heeft de brouwerij in ieder geval een fantastische tripel in huis.

Informatie over Poesiat & Kater Kaintz Modern Tripel

Extra informatie

Biersoorten

Kleur

Bierverpakking

Gisting

cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms