MENU

ZOEKEN

WINKELWAGEN

Moersleutel Craft Brewery Crank The Juice

 4,59

Crank the Juice is een typische IPA van Brouwerij de Moersleutel. Met smaken van tropische vruchten, grapefruit en citrus is dit bier prima doordrinkbaar. Ook het alcoholpercentage is niet te hoog.

Uitverkocht

Over Moersleutel Craft Brewery Crank The Juice

Crank the Juice

Crank the Juice is een bier gebrouwen door Brouwerij De Moersleutel. Het alcoholpercentage bedraagt 5,5%. Deze IPA is blond van kleur en er ontstaat bovenop een witte schuimkraag. In de neus reuk je aroma’s van rijpe peer, abrikoos en gele appel. Tijdens het proeven merk je direct de kruidigheid en geranium-achtig aroma. Maar eenmaal in de mond is het bier vooral lekker fruitig en goed doordrinkbaar. Tonen van tropische vruchten, grapefruit en citrus voeren de boventoon. In de afdronk proef je een verfijnde bitterheid en lekker pepertje op het eind. Wij adviseren om deze India Pale Ale te drinken op 5 graden Celsius.

Brouwerij De Moersleutel

Brouwerij De Moersleutel is gevestigd in Alkmaar. De brouwerij staat bekend om de innoverende bieren. Vooral IPA’s, Stout bieren en Porters zijn de meest bekende bierstijlen van de brouwerij. Alle bieren worden geëxporteerd over de hele wereld en daarom worden deze allemaal op blik gemaakt. Er worden steeds grotere oplages gemaakt en veel exclusieve brouwsels die slechts eenmalig gebrouwen worden. In ieder geval heeft de brouwerij met Crank the Juice uit het vaste assortiment een fantastische IPA in huis.

Foodpairing tips

Speciaalbier gaat nog beter smaken wanneer je dit combineert met de juiste gerechten. Daarom hebben wij wat onderzoek voor jullie gedaan. Crank the Juice is prima te combineren met:

  • Koolsalade
  • Hamburger van de BBQ

 

Informatie over Moersleutel Craft Brewery Crank The Juice

Extra informatie

Biersoorten

Land

Bierverpakking

Gisting

cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms