Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > Langedijker Bier Blond

Beoordeeld met een:

9,6

Aangeboden door: Langedijker Bier

Langedijker Bier Blond

Langedijker Blond (5,9%) is een fruitig blond bier van hoge gisting. De fruitige smaken in combinatie met het hoge koolzuurgehalte zorgen voor een verassend effect.

 • Blond bier
 • Alcoholpercentage 5,9%
 • Fruitig van smaak met een prikkelend bittertje
 • Lichte schuimkraag
 • Lekker in combinatie met een jong belegen kazen, een bitterbal of een frisse kipsalade

 2,89

13 op voorraad

Wenskaart toevoegen?

Let op: Kies je ervoor om een wenskaart toe te voegen, dan kun je op de afrekenpagina bij 'Bestelnotities' je persoonlijke tekst toevoegen voor op de wenskaart! De wenskaart hoeft één keer te worden toegevoegd voor de gehele bestelling.

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst
SKU 8785255031185 Categorieën ,

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

Langedijker Blond

Langedijker Blond is een soepel blond bier. Het alcoholpercentage bedraagt 5,9%. Tijdens het uitschenken zie je een goudgeel brouwsel met bovenop een lichte schuimkraag. In de neus ruik je een bloemig karakter (een beetje grassig) en een frisse geur. Maar bij de eerste slok proef je direct de fruitige smaken en een prikkelend bittertje in de afdronk. Dit bier is van hoge gisting en vooral lokaal erg bekend. Met onze samenwerking hoopt de brouwerij ook verder in Nederland naamsbekendheid op te bouwen. Kortom: bestel dit blond biertje, zet je koelkast koud en geniet van de fruitige smaken. Wij adviseren om dit fruitige blondje te drinken op een temperatuur van 6 graden Celsius.

Langedijker Bier

De brouwerij is officieel opgericht in 2016 door Stefan Brink en Sander van Stralen. Vooral actief als hobbybrouwers, maar de hobby is uit de hand gelopen. In 2020 is besloten om de bieren in grotere oplage te gaan brouwen en zijn de bieren vooral lokaal bekend en geliefd. Ook in vele winkels is het bier terug te vinden in de schappen. De heren zijn (nog) niet in het bezit van een eigen brouwlocatie, maar maken gebruik van de brouwinstallaties van externen. Langedijker Blond is het eerste bier van de brouwerij. Wil je meer weten over deze brouwerij en haar bieren? Neem dan eens een kijkje op de website van Langedijker Bier.

Ingrediënten Langedijker Blond

Officieel is de Langedijker Blond het eerste brouwsel van de brouwerij. Het doel was om een soepel blond bier te maken die voor het grote publiek toegankelijk is. Vanuit daar kan er verder gebouwd worden aan het bierimperium van de brouwerij. Tijdens het brouwproces van dit blondje zijn onderstaande ingrediënten gebruikt:
 • Water
 • Diverse mouten
 • Verschillende hoppen
 • Gist

Foodpairing tips

Dankzij het frisse karakter en het hoge koolzuurgehalte is Langedijker Blond ideaal om te combineren met de volgende gerechten:
 • Jong belegen kaas
 • Oer-Hollandse bitterbal
 • Frisse kipsalade

Extra informatie

Extra informatie

Biersoorten

Soort bierglas

Kleur

Land

Bierverpakking

Gisting

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “Langedijker Bier Blond” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.