Zoek
Sluit dit zoekvak.

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > Kustbrouwers Giftbox

Beoordeeld met een:

9,6

Aangeboden door: Kustbrouwers

Kustbrouwers Giftbox

De bieren van Kustbrouwers cadeau geven? Dat kan met de Kustbrouwers Giftbox. Niet alleen lekker, maar ook superhandig om in huis te hebben!

De Giftbox wordt per 3 of 6 stuks verpakt. Dat betekent dat je met 1 bestelling direct 3 of 6 giftboxen in huis hebt. Ideaal voor verjaardagen of de feestdagen. Normale prijs is € 15 per giftbox. Nu 3 voor €42,50 of 6 voor € 82,50

 14,50 82,50

Wenskaart toevoegen?

Let op: Kies je ervoor om een wenskaart toe te voegen, dan kun je op de afrekenpagina bij 'Bestelnotities' je persoonlijke tekst toevoegen voor op de wenskaart! De wenskaart hoeft één keer te worden toegevoegd voor de gehele bestelling.

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

Passie voor de Kustbrouwers

Stap binnen in de wereld van de Kustbrouwers, waar golven van creativiteit samenkomen met de zilte lucht van de zee. Met elke slok neem je een meeslepende reis langs de kustlijn van smaak en eigenzinnigheid. De passie voor het brouwen van kustbieren is diepgeworteld in de liefde voor ambacht en avontuur. Elk brouwsel vertelt een verhaal – een verhaal van de Noordzee, de grillige duinen en de levendige cultuur van de kustgebieden.

Onafhankelijkheid en Toewijding

Het behoud onafhankelijkheid is essentieel voor Kustbrouwers. Dit stelt ze in staat om creatieve en unieke bieren te blijven ontwikkelen, wars van trends en verdienmodellen. Onafhankelijkheid waarborgt ook de vrijheid om te experimenteren met ingrediënten en brouwtechnieken, wat resulteert in authentieke smaken. Kustbrouwers streeft ernaar de lokale gemeenschap te versterken door het ondersteunen van ambachtelijke tradities en het stimuleren van de lokale economie, waardoor ze bijdragen aan de diversiteit van de biercultuur wereldwijd.

Unieke Kustbieren

Maar wat maakt deze kustbieren zo uniek? Het is de onverwachte combinatie van smaken die de eigenzinnigheid omarmt. Ze vermengen traditionele bierstijlen met lokale ingrediënten die rechtstreeks uit de kustomgeving worden gehaald. De brouwers zijn als moderne alchemisten, experimenterend met hop, mout en geheimzinnige ingrediënten om elke batch een uniek karakter te geven. Het resultaat is een spectrum van smaken – van verfrissend en licht tot complex en gedurfd.

Een Eerbetoon aan de Kust

Dus hef een glas op de ongeëvenaarde geest van de kust terwijl je geniet van de eigenzinnige kustbieren van Kustbrouwers. Laat de golven van smaak over je heen spoelen en laat je meevoeren op een reis vol passie en avontuur. Dit zijn niet zomaar bieren; dit is een eerbetoon aan de kust, gebrouwen met liefde.

Extra informatie

Extra informatie

Aantal

1 giftbox, 3 giftboxen, 6 giftboxen

ABV

3,8%

Biersoorten

Brouwerij

Kustbrouwers

Bierverpakking

Land

Kleur

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “Kustbrouwers Giftbox” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.