BLACK FRIDAY DEALS - HET HELE WEEKEND MINIMAAL 10% KORTING OP ALLE BIEREN & PAKKETTEN

KOMPAAN Brewery Kameraad

Kompaan Kameraad is een smaakvolle pilsener, waarin je de zoetheid van de mouten proeft. Dankzij de hop heeft dit bier pit en een aangename bitterheid, die je doet verlangen naar een volgende slok.

Extra informatie

Biersoorten

Land

Bierverpakking

Gisting

Kompaan Kameraad

Kompaan Kameraad, een pilsener van de Kompaan Brouwerij. Het alcoholpercentage bedraagt 5%, Dit bier wordt gebrouwen sinds 2015 en is sinds 2021 ook op blik beschikbaar. Deze pilsener is smaakvoller dan een gewoon pilsje. Je proeft met name de zoetheid van de mouten. Maar ook de toegevoegde hop zorgt voor wat extra pit en een aangename bitterheid. Hierdoor blijf je verlangen naar de volgende slok. Wij adviseren om de Kompaan Kameraad te drinken op een temperatuur van ongeveer 3 graden Celsius.

Brouwerij Kompaan

De bierbrouwerij is in 2012 opgericht door de twee kompanen Jasper Langbroek en Jeroen Ditmarsch met als doel om meer bierliefhebbers te inspireren over craft- en speciaalbieren. Brouwerij Kompaan heeft een eigen Beer Bar op de Saturnusstraat 55 in Den Haag. Er zijn inmiddels meer dan 20 speciaalbieren beschikbaar op de tap. Dit zijn zowel bieren van Brouwerij Kompaan zelf, als een aantal bieren van collega bierbrouwers. Het leuke van de Beer Bar is dat Kompaan rekening heeft gehouden met bijpassende gerechten, zodat je met je vrienden optimaal kunt genieten van je indrukwekkende bieren en spicy gerechten. Zeer regelmatig vinden kleine bierfestivals, live optredens en tap takeovers van andere brouwerijen plaats. Absoluut een aanrader voor een heerlijk dagje bierproeven! Met de Kompaan Kameraad hebben ze in ieder geval een fantastische pilsener in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KOMPAAN Brewery Kameraad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KOMPAAN Brewery Kameraad

 2,75

Uitverkocht

Beoordeeld met een:

9,6

Biersoorten
Brouwerij
Bierkenmerk
Allergenen
Bierverpakking
Land
Kleur
Gisting
Inhoud Bierpakket

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.