Van Moll Craft Beer

Over Van Moll Craft Beer

Van Moll Craft Beer: Een brouwerij met karakter

Van Moll Craft Beer is een Nederlandse brouwerij die werd opgericht in 2013 door de vrienden Erwin van Moll en Ralph van Bemmel. De brouwerij staat bekend om zijn innovatieve bieren met karakter, die worden gebrouwen met passie en vakmanschap. Hieronder vindt u meer informatie over deze opvallende brouwerij, verdeeld over verschillende kopjes.

Een geschiedenis van innovatie

Van Moll Craft Beer begon als een hobbyproject van de vrienden Van Moll en Van Bemmel, maar al snel groeide hun passie voor bierbrouwen uit tot een serieuze onderneming. Ze begonnen met experimenteren en het brouwen van verschillende soorten bier in kleine hoeveelheden. Al snel ontdekten ze dat hun bieren populair waren bij vrienden en familie en besloten ze hun brouwerij op te richten.

Een breed scala aan bieren

Van Moll Craft Beer staat bekend om zijn diverse en smaakvolle bieren. Het assortiment omvat onder andere India Pale Ales, stouts, porters, saison en blonde ales. Het brouwen van verschillende soorten bier is een belangrijk onderdeel van de filosofie van de brouwerij. Het doel is om een breed scala aan bieren te produceren die voor iedereen toegankelijk zijn, van beginnende bierdrinkers tot doorgewinterde kenners.

Een ambachtelijke aanpak

Van Moll Craft Beer hecht veel waarde aan vakmanschap en ambachtelijkheid. Het bier wordt met de hand gebrouwen in kleine hoeveelheden, wat zorgt voor een unieke smaak en kwaliteit. De brouwerij maakt gebruik van de beste ingrediënten en werkt nauw samen met lokale leveranciers om zo de kwaliteit van het bier te waarborgen.

Een focus op duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de filosofie van Van Moll Craft Beer. De brouwerij maakt gebruik van zonne-energie om het brouwproces te ondersteunen en werkt samen met lokale boeren om restproducten te hergebruiken. De brouwerij heeft ook geïnvesteerd in efficiëntere koelsystemen en verpakkingsmateriaal om zo de impact op het milieu te verminderen.

Een unieke sfeer

De brouwerij heeft twee locaties in Nederland, in Eindhoven en Tilburg. Beide locaties hebben een unieke sfeer die perfect past bij de filosofie van de brouwerij. De brouwerij in Eindhoven heeft een gezellig café waar bezoekers kunnen genieten van een lekker biertje en heerlijk eten. De brouwerij in Tilburg is gevestigd in een voormalige textielfabriek en heeft een industriële uitstraling die perfect past bij het ambachtelijke karakter van de brouwerij.

Conclusie

Van Moll Craft Beer is een opvallende brouwerij met een passie voor bier en een focus op vakmanschap en duurzaamheid. Met een breed scala aan bieren en een unieke sfeer op beide locaties, biedt Van Moll Craft Beer een ervaring die verder gaat dan alleen het drinken van een lekker biertje. Het is een brouwerij met karakter en een unieke visie op het brouwen van bier. Met een groeiende fanbase en steeds meer erkenning in de bierwereld, is het duidelijk dat Van Moll Craft Beer hier nog wel even zal blijven.

Evenementen van Van Moll Craft Beer

Naam event 1

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Naam event 2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Naam event 2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Contactgegevens

Contactgegevens

Biersoorten
1
1
1
1
1
1
Bierkenmerk
1
Kleur
1
1
1
Land
6
Bierverpakking
5
1
cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms