Stadsbrouwerij 013

Over Stadsbrouwerij 013

Stadsbrouwerij 013: Ambachtelijke bieren uit Tilburg

Stadsbrouwerij 013 is een ambachtelijke brouwerij gevestigd in Tilburg. De brouwerij is opgericht in 2015 door een groep vrienden met een passie voor bier. Sindsdien heeft Stadsbrouwerij 013 een mooie selectie aan bieren op de markt gebracht en zijn ze een begrip geworden in Tilburg en ver daarbuiten. Hieronder lees je meer over de geschiedenis van de brouwerij, de bieren die ze maken en hoe je ze kunt proeven.

Geschiedenis van Stadsbrouwerij 013

Stadsbrouwerij 013 is opgericht in 2015 door een groep vrienden uit Tilburg. Het idee ontstond om zelf bier te gaan brouwen en zo ontstond de hobby die uitgroeide tot een professionele brouwerij. Inmiddels is de brouwerij uitgegroeid tot een bekende naam in Tilburg en omstreken. Het bier wordt gebrouwen in de eigen brouwinstallatie in de Spoorzone van Tilburg.

Bieren van Stadsbrouwerij 013

Stadsbrouwerij 013 heeft een mooie selectie aan bieren op de markt gebracht. Zo hebben ze bijvoorbeeld de Tilburgse Weizen, een frisse tarwe-ale met tonen van banaan en kruidnagel. Ook de 013 Tripel, een krachtig blond bier met een fruitige afdronk, is een populair bier. Daarnaast hebben ze ook verschillende seizoensbieren, zoals de Winter Warmer en de Summer Session IPA. Alle bieren worden gebrouwen met hoogwaardige ingrediënten en veel liefde en vakmanschap.

Proeven van Stadsbrouwerij 013

De bieren van Stadsbrouwerij 013 zijn op verschillende plekken te proeven. Zo hebben ze hun eigen proeflokaal in Tilburg waar je terecht kunt voor een gezellige borrel en een proeverij van hun bieren. Daarnaast zijn de bieren ook te vinden op de kaart van verschillende horecagelegenheden in Tilburg en omstreken. En natuurlijk kun je de bieren ook bestellen via hun webshop, zodat je ze thuis kunt proeven.

Toekomst van Stadsbrouwerij 013

Stadsbrouwerij 013 blijft groeien en ontwikkelen. Zo zijn ze bezig met het ontwikkelen van nieuwe bieren en willen ze in de toekomst hun eigen brouwerij uitbreiden. Ook werken ze samen met andere lokale ondernemers om Tilburg nog meer op de kaart te zetten als bierstad. Kortom, genoeg om naar uit te kijken van deze ambitieuze brouwerij!

Conclusie

Stadsbrouwerij 013 is een jonge en ambitieuze brouwerij uit Tilburg. Met hun mooie selectie aan bieren en liefde voor het ambacht weten ze veel bierliefhebbers te bekoren. Of je nu in Tilburg woont of niet, het is zeker de moeite waard om hun bieren eens te proberen en zo kennis te maken met deze veelbelovende brouwerij uit het zuiden van Nederland. Met hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap blijven ze zichzelf ontwikkelen en vernieuwen. Dus waar wacht je nog op? Proost op Stadsbrouwerij 013 en hun heerlijke bieren!

Evenementen van Stadsbrouwerij 013

Naam event 1

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Naam event 2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Naam event 2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Contactgegevens

Contactgegevens

Biersoorten
1
1
1
Kleur
1
1
Land
3
Bierverpakking
3
cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms