Breugem Bier

breugem bier logo

Over Breugem Bier

Breugem Bier: een ambachtelijke brouwerij

Breugem Bier is een ambachtelijke brouwerij gevestigd in Amsterdam, Nederland. Het bedrijf werd in 2009 opgericht door Patrick Breugem. Sindsdien heeft de brouwerij een sterke reputatie opgebouwd voor het produceren van kwaliteitsbieren met een unieke smaak.

Een passie voor bier

Breugem Bier is opgericht uit een passie voor bier en een verlangen om nieuwe en spannende smaken te creëren. Het bedrijf maakt gebruik van alleen de beste ingrediënten om bieren te produceren die vol van smaak zijn. Elke batch wordt met de hand gebrouwen en met zorg behandeld om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Een unieke formule

Breugem Bier staat voor verbinding maken. Verbinding maken – we weten eigenlijk niet meer hoe het moet. Terwijl het zo goed voelt. Loop eens door het park en groet iedereen die je tegenkomt. Voelt goed toch? We kunnen het iedereen aanraden. Gooi jezelf open. Deel gewoon eens een High Five uit op straat. Verras eens iemand met een Boks. En deel wat vaker een Zoentje uit. Geef er desnoods twee. Wees open en toegankelijk. Het maakt het leven een heel stuk leuker. Breugem. Bonding Beer.

Een duurzame benadering

Breugem Bier heeft een duurzame benadering van het brouwproces. Het bedrijf maakt gebruik van lokale ingrediënten waar mogelijk en probeert afval tot een minimum te beperken. Het bedrijf werkt ook samen met andere duurzame bedrijven om de impact op het milieu te verminderen.

Een groeiend bedrijf

Breugem Bier is een groeiend bedrijf dat bekendheid heeft verworven door zijn kwaliteitsbieren en innovatieve smaken. Het bedrijf heeft nu een breed scala aan bieren die in heel Nederland worden verkocht. Het bedrijf heeft ook een proeflokaal in Amsterdam waar bezoekers kunnen genieten van de bieren en meer te weten kunnen komen over het brouwproces.

Een erkenning voor kwaliteit

Breugem Bier heeft erkenning gekregen voor zijn kwaliteit. Het bedrijf heeft verschillende prijzen gewonnen op nationale en internationale bierfestivals. Deze erkenning heeft Breugem Bier geholpen om een toonaangevende brouwerij te worden in de Nederlandse bierindustrie.

Conclusie

Breugem Bier is een ambachtelijke brouwerij die bekend staat om zijn unieke smaken en verbindende benadering. Het bedrijf is gegroeid sinds het in 2009 werd opgericht en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn kwaliteitsbieren. Breugem Bier blijft innoveren en nieuwe smaken creëren, en blijft een toonaangevende brouwerij in Nederland.

Evenementen van Breugem Bier

Naam event 1

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Naam event 2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Naam event 2

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Contactgegevens

Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam
Nederland
breugem bier logo
Biersoorten
1
1
1
1
1
1
Brouwerij
6
Bierkenmerk
1
1
Land
6
Bierverpakking
6
cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms