MENU

ZOEKEN

WINKELWAGEN

Brouwerij 't IJ IJndejaars

 3,09

t IJ IJndejaars (9,0%) is ieder jaar net een beetje anders. Een Strong Ale (sterk blond bier) die absoluut niet mag ontbreken op jouw bucketlist!

Stijl Blond/ Strong Ale
Inhoud 33 cl
ABV % 9,0%
Herkomst Nederland
Drinktemperatuur 10°C
Kleur Roodpaars
Smaken Kruidig & Extra Smaakvol
Brouwerij Brouwerij ‘t IJ

Uitverkocht

Over Brouwerij 't IJ IJndejaars

‘t IJ IJndejaars

t IJ IJndejaars, een zwaar blond bier. Ieder jaar weer genieten richting het einde van het jaar. Gebrouwen door Brouwerij ‘t IJ, maar ieder jaar weer net een beetje anders van smaak. Met een alcoholpercentage van 9% is dit bier best wel zwaar te noemen. Opvallend is de roodpaarse kleur met bovenop een prachtige schuimkraag. Tijdens het uitschenken ruik je fruitige en kruidige aroma’s. Bij de eerste slok proef een kruidige balans tussen karamel, citrus en een lichte bitterheid. Zo kom je de donkere dagen wel weer door! Wanneer je dit bier bewaard in een koele en donkere ruimte, kun je het bier zelfs jaren bewaren. Wij adviseren om t IJ IJndejaars te drinken tijdens een speciale gelegenheid op een temperatuur van 10 graden Celsius.

Foodpairing tips:

Speciaalbier gaat nog beter smaken wanneer je het combineert met de juiste gerechten. En zo ook met ‘t IJ IJndejaars! Wij adviseren daarom om dit winterse bier te drinken in combinatie met één van onderstaande hapjes:

  • Kruidige vleesgerechten
  • Jonge en romige kazen
  • Zoete desserts

Natuurlijk is het ook prima vertoeven tijdens de kerstdagen of met Oud & Nieuw.

Informatie over Brouwerij 't IJ IJndejaars

Drinktemperatuur

ABV

9.0%

Inhoud

33 CL

EAN

cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms