BLACK FRIDAY DEALS - HET HELE WEEKEND MINIMAAL 10% KORTING OP ALLE BIEREN & PAKKETTEN

Brouwerij Emelisse TIPA

Emelisse Tripel India Pale (TIPA) is een Tripel IPA in de meest overtreffende trap met extra smaak. Een echte sensatie voor de hoppige liefhebber.

Extra informatie

Brouwerij

Biersoorten

Bierverpakking

Gisting

Emelisse TIPA

Emelisse TIPA is een Tripel India Pale Ale. Een IPA is lekker, een Dubbel IPA is beter, maar een Tripel IPA is het beste. Voor sommige familieleden kan de smaak niet bitter genoeg zijn. Dus hier is hij dan de Triple IPA van brouwerij Emelisse. Alles in de overtreffende trap. Meer mout, meer hop en dus heeft dit speciaalbier veel meer smaak. Hier moet je wel even speciaal voor gaan zitten. Wat een smaaksensatie! Dit speciaalbier zal je altijd bij blijven. Wij adviseren om dit bier te drinken op een temperatuur van 8 graden Celsius.

Brouwerij Emelisse

Brouwerij Emelisse is een Nederlandse bierbrouwerij. Oorspronkelijk komen de bieren uit Kamperland, maar inmiddels worden de bieren gebrouwen in Slot Oostende. De naam verwijst naar een verdwenen dorp op het eiland Noord-Beveland (Zeeland). Inmiddels zijn de bieren niet meer weg te denken uit de bierwereld. De brouwerij heeft één van de modernste brouwketels uit Nederland. Bovendien experimenteren de brouwmeesters er op los! Sinds 2016 nam Slot Oostende de brouwerij over, maar met behoud van het eigen portfolio. Met Emelisse TIPA heeft de brouwerij in ieder geval een funky bier in handen.

Foodpairing tips

Je kunt Emelisse TIPA heerlijk combineren met:

  • Gerijpte kazen
  • Vlammetjes
  • Fruitdesserts

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brouwerij Emelisse TIPA” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Brouwerij Emelisse TIPA

 3,79

Uitverkocht

Beoordeeld met een:

9,6

Biersoorten
Brouwerij
Bierkenmerk
Allergenen
Bierverpakking
Land
Kleur
Gisting
Inhoud Bierpakket

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.