BLACK FRIDAY DEALS - HET HELE WEEKEND MINIMAAL 10% KORTING OP ALLE BIEREN & PAKKETTEN

Brouwerij De 7 Deugden Spring+Bock

Spring+Bock (6,5%) is een bijzondere lentebock met een fris accent. Een bier met een licht bittertje en zachte afdronk.

Stijl Lentebock
Inhoud 33 cl
ABV % 6,5%
Herkomst Nederland
Drinktemperatuur 6°C – 8°C
Kleur Goudgeel
Smaken Fris & Fruitig; Citrus & Verfrissend
Brouwerij Brouwerij de 7 deugden

Extra informatie

Brouwerij

Land

Bierkenmerk

Bierverpakking

Spring+Bock

Spring+Bock is een verrassend fris lentebok bier gebrouwen door Brouwerij De 7 Deugden. Door de toevoeging van een eigen moutrecept in combinatie met citroenmelisse krijgt het bier een fris accent.  De tonen van citrus komen dus niet van de toegevoegde hoppen, maar van de toegevoegde kruiden. Dit speciaalbier is goudgeel van kleur en heeft een mooie witte schuimkraag. Spring+Bock kent een licht bittertje en een aangename zachte afdronk. Wanneer je dit bier zou uitschenken in een tulpglas op een drinktemperatuur van 6 tot 8 graden Celsius beleef je een waanzinnige smaaksensatie. Absoluut een subtiel lentebier die in de zomer ook prima gedronken kan worden.

Brouwerij de 7 Deugden

Brouwerij de 7 Deugden is een bierbrouwerij uit Amsterdam. Opmerkelijk is dat de brouwerij zich inzet voor mensen met een beperking die nergens anders aan de slag komen. De brouwerij kijkt echter niet naar de mankementen van de persoon, maar juist naar de werkzaamheden die wel kunnen worden uitgevoerd. Mensen met een beperking stellen zich kwetsbaar op en dat vergt moed. Brouwerij De 7 Deugden biedt deze mensen een kans op de arbeidsmarkt. De brouwerij omschrijft de bieren van De 7 Deugden daarom als: “Moedige bieren gemaakt door moedige mensen”. Er wordt gebrouwen op een manier die niet per se voldoet aan bepaalde bierstijlvoorschriften. De ingrediënten in het brouwproces zijn anders dan normaal. Hierdoor kunnen wij Brouwerij de 7 Deugden omschrijven als een eigenzinnige en moedige brouwerij. Ook met de Spring+Bock heeft de brouwerij een bijzonder lentebier gemaakt door de toevoeging van een eigen moutrecept.

Ingrediënten Spring+Bock

Het eindresultaat van een speciaalbier wordt bepaald door de ingrediënten die worden gebruikt in het brouwproces. Brouwerij De 7 Deugden heeft een sterke eigenzinnige mening en kijkt vooral naar de smaak van het bier. In het brouwproces van Spring+Bock zijn onderstaande ingrediënten toegepast:

  • Water
  • Hop
  • Gist
  • Mout
  • Citroenmelisse

Foodpairing tips

Spring+Bock is een bijzonder fris speciaalbier met citrusachtige tonen. Veel mensen weten niet dat een speciaalbier nog beter tot zijn kan komen in combinatie met verschillende spijzen. Wij hebben uitgebreid onderzoek verricht door Spring+Bock te proeven in combinatie met verschillende gerechten. Wij adviseren deze Lentebok te drinken met onderstaande gerechten:

  • Een frisse groene salade
  • Citroencake
  • Griekse Tzatziki
  • Pasta met tonijn en rucola

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brouwerij De 7 Deugden Spring+Bock” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Brouwerij De 7 Deugden Spring+Bock

 2,99

Uitverkocht

Beoordeeld met een:

9,6

Biersoorten
Brouwerij
Bierkenmerk
Allergenen
Bierverpakking
Land
Kleur
Gisting
Inhoud Bierpakket

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.