Brouwerij Bavaria 0.0 Pilsener

Bavaria 0.0 Pilsener is een fantastisch alcoholvrij bier. Wel de lusten, maar niet de lasten!

Informatie over Brouwerij Bavaria 0.0 Pilsener

Extra informatie

Brouwerij

Biersoorten

Bierverpakking

Gisting

Bierkenmerk

Over Brouwerij Bavaria 0.0 Pilsener

Bavaria 0.0 Pilsener

Bavaria 0.0 Pilsener is een alcoholvrij bier van de Bavaria Brouwerij. Gebrouwen met de beste ingrediënten en een uniek brouwproces. De natuurlijke zoetheid van de mouten in combinatie met de bittere tonen, zorgen er voor dat het bier mooi in balans is. Bij het uitschenken zie je een mooi goudblond bier met bovenop een witte schuimkraag. Aroma’s van de mouten, hop en diverse fruitsoorten voeren de boventoon. Tijdens de afdronk is een aangenaam bittertje aanwezig. Samenvattend een mooie alcoholvrije pilsener. Wij adviseren om de Bavaria 0.0 Pilsener te drinken op een temperatuur van 6 graden Celsius.

Bavaria Brouwerij

Voor de historie van de Bavaria Brouwerij gaan we ver terug in de tijd. De geschiedenisboeken gaan terug naar het jaar 1719. Brouwerij Kerkdijk is opgericht door de familie Moorees, de voorloper van de Bavaria Brouwerij. Dochter Brigitta is getrouwd met Amborius Swinkels. En zoals jullie natuurlijk weten is de familie Swinkels onlosmakelijk verbonden met het merk Bavaria. Sinds 1925 is de brouwerij over gegaan van bovengistende bieren, naar het brouwen van laag gistende bieren. Net zoals alle andere pilseners is de Bavaria 0.0 Pilsener ook een bier van lage gisting.

Brouwproces Bavaria 0.0 Pilsener

Wat heel veel mensen niet weten is dat alcohol ontzettend veel smaak geeft aan bier. Normaal gesproken wordt tijdens de gistingsperiode de aanwezige suikers omgezet in alcohol. Maar dus niet bij een alcoholvrij bier zoals de Bavaria 0.0 Pilsener. In het brouwproces van dit alcoholvrije bier zijn onderstaande ingrediënten gebruikt:

 • Water (mineraalwater uit eigen waterbron)
 • Verschillende mouten
 • Diverse hoppen

Door de aromatische hoppen is er geen alcohol nodig om veel smaak te creëren.

Foodpairing tips

Bier gaat nog beter smaken wanneer je dit combineert met de juiste gerechten. Wij hebben dan ook ons uiterste best gedaan om dit alcoholvrije bier te proeven. Daarom adviseren wij om de Bavaria 0.0 Pilsener te combineren met één van onderstaande gerechten:

 • Jonge kaas
 • Gefrituurde snacks zoals calamari
 • Sushi
 • Pittige vleesgerechten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brouwerij Bavaria 0.0 Pilsener” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie verkoper

 • Shopnaam: Bierfamilie.nl
 • Verkoper Bierfamilie.nl
 • Adres:
 • Nog geen beoordelingen!
Bavaria 0.0 original

Brouwerij Bavaria 0.0 Pilsener

 1,49

Uitverkocht

cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms