Brouwerij Artois Leffe Blond 0.0

Leffe Blond 0.0 is het eerste alcoholvrije abdijbier ter wereld en niet te onderscheiden van reguliere bieren met alcohol.

 • Alcoholvrij bier
 • Fris & Fruitig
 • Eerste alcoholvrij abdijbier ter wereld
 • Bijna niet de onderscheiden van de gewone Leffe Blond
 • Lekker in combinatie met frisse salades

Geniet van de verfrissende smaken van kruidnagel en vanille.

Informatie over Brouwerij Artois Leffe Blond 0.0

Extra informatie

Brouwerij

Biersoorten

Soort bierglas

Kleur

Bierverpakking

Gisting

Bierkenmerk

Over Brouwerij Artois Leffe Blond 0.0

Leffe Blond 0.0

Leffe Blond 0.0 is het eerste alcoholvrije abdijbier ter wereld. Bijna alle bierkenners ervaren de zelfde smaakbeleving als bij de reguliere Leffe Blond. Zoals de naam doet vermoeden is dit een alcoholvrij bier, maar met behoud van de krachtige, typische Leffe body. In de neus heersen de fruitige aroma’s. Maar tijdens de eerste slok proef je de karakteristieke smaken van kruidnagel, fruit en vanille. Naast de verfrissende smaken wordt de afdronk compleet met een aangenaam bittertje. Opvallend is dat de brouwmeesters en het grote publiek deze 0.0 nauwelijks kunnen onderscheiden van de gewone Leffe Blond. Wat ons betreft dus een prima alternatief om niet met de lasten te zitten van alcohol. Wij adviseren om Leffe Blond 0.0 te drinken op een temperatuur van 5 graden Celsius.

Brouwerij Artois

Alle ‘Leffe bieren’ worden gebrouwen door Brouwerij Artois, onder andere bekend van pilsener Stella Artois. De brouwerij is gevestigd in het Belgische Leuven en valt onder AB-Inbev. De abdij van Leffe is opgericht in 1152, een norbertijnenabdij waar kanunniken waren gehuisvest. Medio 1240 brak de pest uit, waarna de abdij besloot om een gezonde en versterkende drank te produceren. De alcoholische drank had als doel om minder mensen ziek te laten worden, door het doden van alle bacteriën. Met een uniek brouwproces werden alle ziektekiemen uitgeroeid. Na de Franse Resolutie (1929) is de brouwerstraditie verder voortgezet. Brouwerij Artois is één van de brouwerijen die ervoor heeft gezorgd dat Nederlanders een pils niet meer als het standaard bier beschouwen. Dit heeft voor een grote doorbraak gezorgd in de speciaalbierenwereld. Met Leffe Blond 0.0 heeft de brouwerij misschien wel het beste alcoholvrije speciaalbier ter wereld in huis!

1 beoordeling voor Brouwerij Artois Leffe Blond 0.0

 1. Pereboom

  Erg lekker biertje, en geen smaakverschil met alkohol

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie verkoper

 • Shopnaam: Bierfamilie.nl
 • Verkoper Bierfamilie.nl
 • Adres:
 • Nog geen beoordelingen!
653609 2324106 leffe blond 0 0.2 400

Brouwerij Artois Leffe Blond 0.0

 1,69

Op voorraad

Biersoorten
Brouwerij
Bierkenmerk
Kleur
Land
Bierverpakking
cropped cropped logo bierfamilie wit e1640700242453 1

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.

NIX18 pms