Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Winkel > Brasserie St. Feuillien Cuvée De Noël 75CL

Beoordeeld met een:

9,6

Aangeboden door: Brasserie St. Feuillien

Brasserie St. Feuillien Cuvée De Noël 75CL

St. Feuillien Cuvée de Noël (9%) is slechts in beperkte oplage beschikbaar

 • Exclusief winterbier
 • Alcoholpercentage 9%
 • Lekker met gekruide vleesgerechten of wildgerechten

 7,30

Beschikbaar via nabestelling

Wenskaart toevoegen?

Let op: Kies je ervoor om een wenskaart toe te voegen, dan kun je op de afrekenpagina bij 'Bestelnotities' je persoonlijke tekst toevoegen voor op de wenskaart! De wenskaart hoeft één keer te worden toegevoegd voor de gehele bestelling.

EK Zweetband Memphis toevoegen?

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst
SKU 964d624ade24-1 Categories , , ,

Waarom bestellen bij Bierfamilie?

Beschrijving

St. Feuillien Cuvée de Noël

St. Feuillien Cuvée de Noël is een limited edition. Eigenlijk alleen beschikbaar tijdens de kerstperiode, maar uiteraard gedurende het hele jaar goed te drinken. Het alcoholpercentage bedraagt 9%. Dit winterbier is roodbruin van kleur door te toevoeging van de geroosterde gerstemouten. Tijdens het uitschenken komen aroma’s van karamel, fruit, diverse kruiden, speculaas en zelfs drop naar boven. Bovenop het brouwsel ontstaat een stevige schuimkraag die wel redelijk snel inzakt. Bij de eerste slok proef je speculaas, een hint van sinaasappel en diverse kruiden. De afdronk is kort, en extreem laat komt het hopbittertje naar voren. TIP: zorg dat je dit bier niet op koelkasttemperatuur drinkt. Laat het bier even op aan aanrecht staan en schenk het bier uit op een temperatuur van ongeveer 9 graden Celsius. De smaken komen dan het beste tot zijn recht.

Brasserie St. Feuillien

In 1973 Stéphanie Friart richt Brasserie St. Feuillien op. Inmiddels is de 5e generatie aan de slag met de productie van een breed scala aan bieren. De afgelopen jaren stonden in het teken van belangrijke investeringen, zoals een nieuwe automatische installatie en een krachtige brouwzaal. Vooral in België heeft de brouwerij bekendheid, maar ook in de rest van de wereld maakt de brouwerij furore. Tijdens de Belgium Beer Awards 2017 heeft de brouwerij meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen. Zo ook met de St. Feuillien Tripel. Een ‘Certificate of Excellence’ in de categorie Belgian Style Tripel is een prachtig resultaat. Maar ook op de World Beer Awards is deze tripel al eens in de prijzen gevallen. De brouwerij is het hele jaar toegankelijk voor bezoekers. Met de St. Feuillien Cuvée de Noël heeft de brouwerij een prachtig winderbier in huis.

Ingrediënten St. Feuillien Cuvée de Noël

Natuurlijk brouw je een tripel bier over één nacht ijs. De brouwmeesters doen hun uiterste best om de kwaliteit continue te kunnen waarborgen. Ondanks de nieuwe brouwinstallaties lukt hen dat met groot succes. En dat is ook niet onopgemerkt gebleven bij het publiek. In het brouwproces van de St. Feuillien Cuvée de Noël is gebruik gemaakt van onderstaande ingrediënten:
 • Water
 • Diverse mouten
 • Verschillende hoppen
 • Gist
 • Extra smaaktoevoegingen zoals kruiden

Foodpairing tips

Speciaalbier gaat nog beter smaken wanneer je het bier combineert met de juiste gerechten. Om onze familieleden goed te informeren zijn wij daarom op onderzoek gegaan. Daarbij kunnen we aanbevelen om de St. Feuillien Cuvée de Noël te combineren met één van onderstaande gerechten:
 • Gekruide vleesgerechten
 • Wildgerechten
 • Zelf als toetje :)

Extra informatie

Extra informatie

Brouwerij

Brasserie St. Feuillien

Land

Bierkenmerk

Bierverpakking

Beoordelingen

Beoordelingen

Wees de eerste die “Brasserie St. Feuillien Cuvée De Noël 75CL” beoordeelt

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Service

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.