Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Blog > Evenementen > Ontspannen in de Nederlandse Bierspa: Een Unieke Belevenis

Ontspannen in de Nederlandse Bierspa: Een Unieke Belevenis

Delen

Een Nieuw Concept: Bierbaden in de Bierspa

Een biertje drinken staat bekend als ontspannend, maar wat als je het naar een hoger niveau zou kunnen tillen? In het charmante Ootmarsum, vlakbij Hengelo, bevindt zich de allereerste bierspa van Nederland. Een concept dat geïnspireerd is op de bierspa’s in Tsjechië, waar Dirk, een van de eigenaren van Brouwerij Othmar, zijn inspiratie vond.

De Bierspa Ervaring: Baden in Hop, Mout en Gist

Bij de bierspa van Brouwerij Othmar ga je niet volledig onder in bier, maar dompel je jezelf onder in water verrijkt met hop, mout en gist. Het resultaat? Een zijdezachte huid en stralend haar. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je tijdens je 1,5 uur durende bezoek onbeperkt bier tappen, direct vanuit het bad.

Bierspa Boeken: Een Uniek Uitje voor Iedere Gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje met je partner of een teambuildingactiviteit voor je collega’s, in de bierspa heb je altijd de ruimte voor jezelf. Met drie ruimtes en meerdere baden kun je met maximaal 16 personen genieten van deze unieke ervaring. En geen zorgen, je mag zelf kiezen of je naakt of met badkleding het bierbad in stapt.

Combineer je Bezoek: Van Bierspa tot Bierproeverij

Bij Brouwerij Othmar begrijpen ze dat 1,5 uur in de bierspa niet genoeg is. Daarom kun je je bezoek eenvoudig combineren met een bierproeverij, brouwerijtour of zelfs een overnachting. Kies je voor een arrangement, dan ben je bovendien voordeliger uit.

Ontdek Meer in Ootmarsum

Met de bierspa als nieuwste toevoeging aan het Commanderieplein, biedt Ootmarsum een scala aan activiteiten. Breng een bezoek aan het Openluchtmuseum, geniet van een heerlijke maaltijd bij restaurant Gasterij Oatmössche, of laat je rondleiden door de brouwerij van Othmar. Met complete arrangementen is er voor elk wat wils.

Laat je letterlijk onderdompelen in de wereld van bier en ontspanning bij Brouwerij Othmar in Ootmarsum.

Proost!

Bron: Indebuurt.nl

Delen

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.