Search
Close this search box.

Taal

Login / meld je aan

Home > Blog > Evenementen > Koningsdag: ga voor koningsbieren

Koningsdag: ga voor koningsbieren

Delen

We zijn nog maar een week verwijderd van het jaarlijkse koningsfeest en dat betekent ook hoog tijd om je biertjesslag te zijn. Zorg dat je op tijd besteld, zodat je alles in huis hebt om er weer een gezellige dag van te maken!

We helpen je graag op weg met aantal suggesties van, in onze ogen, échte koningsbieren!

La Trappe bieren van Brouwerij Koningshoeven

Hoe kan het ook anders? Een brouwerij met ‘koning’ in zijn naam mag absoluut niet in deze rij ontbreken. Niet alleen vanwege zijn naam, maar natuurlijk ook vanwege de topbiertjes! Zo is de La Trappe Nillis 0.0 recent nog verkozen tot beste alcoholvrije bier. Of ga voor alcohol en kies bijvoorbeeld voor de La Trappe Tripel (beste bier 2019). Gegarandeerd succes dus.

Altijd goed: Texelse Bierbrouwerij

In de verkiezing van 2023 won de Texelse Brouwerij maar liefst 4 medailles met hun bieren, waarvan 2 keer goud en 2 keer brons. Ga bijvoorbeeld voor de traditionele Skuumkoppe of voor het heerlijke blonde biertje: Zeebries blond.

Uniek in zijn soort en niet altijd verkrijgbaar: Paix Dieu

Van Brasserie Caulier is de unieke Paix Dieu een goddelijke optie. Een goudkleurig biertje met zachte hoppige smaken met tonen van koriander, gist, fruit en verschillende specerijen. Enkel gebrouwen bij volle maan! Doordat het bier slechts in beperkte oplage wordt geproduceerd, kan het soms lastig zijn om aan het bier te komen.

Oedipus komt ook goed uit de verf

Ook Oedipus Brewing wint regelmatig prijzen met hun heerlijke bieren, zoals Oedipus Brewing Thai Thai of Oedipus Brewing Mannenliefde. Oedipus Brewing won in 2023 maar liefst 4 keer zilver met hun bieren.

Of kies een van onze bierpakketten en laat je door ons verrassen!

Kom je er zelf niet uit en vind je het gewoon leuk en gezellig om verschillende biertjes te proeven? Dan is het prijswinnend bierpakket misschien wel iets voor jou. Hierin zitten bieren die ooit een award hebben gewonnen. Nou als dat niet koninklijk is?!

Een andere aanrader is ons nieuwe Lente bierpakket. Hierin vind je verfrissende lentebieren. Laat die zon maar komen!

Wij wensen je alvast een hele fijne Koningsdag. Proost!

Delen

Ben je 18 jaar of ouder?

Wij verkopen niet onder de 18 jaar.